Fatalna brineta umalo razorila brak Beckhamu pa se povukla iz javnosti: Sad je trenerica joge

Rebecca Loos (43) javnosti je postala popularna kad je 2004. godine progovorila u aferi s nogometnom zvijezdom Davidom Beckhamom (45). Rebeca je za tabloid News of the World pričala o odnosu s Davidom, a u to se vrijeme obitelj Beckham spremala za skijanje u Švicarskoj uoči božićnih praznika. Najprije su trebali otići Victoria (46) i djeca pa im se David pridružiti. Skandal je procurio u javnost baš u trenutku kad je Victoria bila na aerodromu, pišu 24sata.

Vrijeme u avionu provela je plačući i nije skidala naočale s lica. Navodno je analizirala poruke koje je njezin muž slao pomoćnici Rebeci.

Nedugo nakon, David se oglasio o aferi.

– Posljednjih nekoliko mjeseci morao sam čitati presmiješne tekstove o svom privatnom životu. Ono što je jutros objavljeno samo je još jedan primjer. Istina je samo da sam sretno oženjen i imam predivnu ženu i djecu. Nema nikakve treće osobe koja bi promijenila ove činjenice – rekao je tada.

Tjedan dana poslije tog skandala, manekenka Sarah Marbeck (45) rekla je kako je dvaput spavala s Davidom. On je te tvrdnje odbacio i rekao kako je to sve ludost.

Victoriji je malo nedostajalo da se razvede od supruga zbog skandala s pomoćnicom. No, situacija se s vremenom smirila. Prestalo se pričati o njegovom varanju.

Rebeccu je taj skandal proslavio. Našla se na naslovnici Playboya, a poslije toga nije željela biti dio javnog života. Postala je trenerica joge te vježbe dijeli na društvenim mrežama. Također, preselila se u Norvešku gdje je osnovala obitelj – sa suprugom ima dvoje djece.

Facebook Komentari