Fatalna Alex Ognjena: Tajne moje vruće afere s Rogoznicom

Alex Ognjena (36) živi u Zagrebu. Atraktivna je kantautorica koja bi željela svojom glazbenom karijerom na kojoj radi proteklih nekoliko godina prometnuti se u hrvatsku Lady GaGu. Stilom odijevanja i oponaša ekscentrični stil američke dive, pišu 24sata.

Objavila je nekoliko svojih pjesama, organizira humanitarne akcije na kojima se skupljaju donacije za djecu u domovima i beskućnike, trudi se pronaći mjesto na estradi… Zbog karijere koju pokušava izgraditi nerijetko ide, priča nam, na tečajeve i predavanja o glazbenoj industriji, autorskim pravima i srodnim temama.

– Na jednom takvom predavanju prije otprilike tri, četiri godine upoznala sam i Borisa Rogoznicu. Nisam isprva znala tko je on jer još tad nije imao toliko gaža koliko ih ima danas – započinje priču Alex.

Oboje glazbenici, vrlo brzo su pronašli zajedničke teme i interese.

– Odmah me pitao i za broj pa smo se počeli dopisivati. I brzo je zaiskrilo među nama – govori fatalna plavuša. Susretali su se i na nekim zajedničkim gažama i eventima. Zajedno su se fotografirali, kaže Alex.

S dozom neugode pogledava na svoj mobilni telefon. Upravo u njemu čuva tragove svoje navodne vruće romanse s nedavno rastavljenim glazbenikom.

– Nedugo nakon što smo se upoznali počeli smo se i nalaziti. Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete, ali znali smo se uskladiti i naći kod njega u stanu. On je još tad živio s tadašnjom suprugom, no isprva je to od mene skrivao. Slučajno sam na jednom od naših druženja u njegovu mobitelu vidjela fotografije neke žene i pitala ga tko je ona. Tad mi je priznao da je oženjen – priča Ognjena.

Ipak, nastavili su s druženjima. I razmjenjivanjem vrućih poruka. Aferu s Rogoznicom “njegovala” je, sudeći prema dopisivanju koje nam pokazuje, od 2016. do sredine jeseni 2019. S Borisom se čula gotovo svaki dan. Pisali su si od ranog jutra do kasno u noć.

Pjevač joj se u više navrata povjeravao i oko problema koje ima u braku, kao što joj je i znao priznati kako je sa suprugom izgladio nesuglasice.

No to ga nije spriječilo da i dalje zavodi Alex.

– I just wanna tuc tuc – piše joj Rogoznica u jednoj od poruka šaljući kantautorici svoj selfie te je poziva da se nađu. Ognjena mu odgovara: “Taman da se smjestim kraj tebe. Ili na tebe…”.

– Ne znam da li bi ti bilo ugodno sjediti na tako tvrdom – odgovara joj Rogoznica.

I tako se dopisivanje nastavilo. Alex se nije libila, prepričava nam, a i pokazuje prepisku, Borisu zagolicati maštu provokativnim “uletima”. Slala mu je i svoje atraktivne fotografije na kojima je pozirala ističući svoje obline te ga poziva da joj pošalje slike na kojima se mazi.

On joj odgovara: “Samo jednom se živi. To je jedina misao koja te dovela k meni noćas. Trebala si ostati. I provesti predivnu noć”.

Slao je oženjeni Boris atraktivnoj plavuši i svoje fotografije i snimke. Neke nakon iscrpnih nastupa, neke nakon dana prepunog obaveze, a neke noću. Počastio ju je i s eksplicitnim kadrovima na kojima je potpuno gol.

Prepiske o glazbi, Borisovim i Alexinim projektima, dogovorima, pa čak i nekim suradnjama nisu izostale. No oboje su više bili zagrijani za “osobnije razgovore”.

Plavuši je Rogoznica povjerio kako je sa suprugom, prema njegovim riječima, nekoliko puta prolazio bračne krize. Kad su posljednji put, prije nego što su kupili kuću, Boris i Doris razmišljali o razdvojenom životu, Alex se, tvrdi, tad povukla iz Borisova života.

– Naša afera bila je nabijena strašću, no ja sam se povukla iz toga jer sam shvatila da mu treba vremena da riješi odnose koji su bili puno dublji i kompliciraniji od našega. Da se ne lažemo, seksualna privlačnost među nama bila je vrlo snažna. I to dugo. Njega su privlačili, vjerojatno, moj slobodan duh i znatiželja. Opuštena sam i volim eksperimentirati. Kad nam se odnos već ‘razvodnio’, Boris mi se uporno javljao… – priča Ognjena.

No i poruke pokazuju kako joj se Rogoznica ipak javljao. Kad je sa suprugom definitivno odlučio okončati brak, zanimalo ga je je li Aleks u međuvremenu našla drugog ili se pak želi naći s njim. Od tada su, dakle od kraja 2019. godine, sve rjeđe u kontaktu…

Pitalo se i Rogoznicu za komentar o navodnoj aferi. Rekao je kako mu je teško davati izjave.

– Još ležim u krevetu, teško mi je razumjeti o kome se priča – rekao je Boris.

– Poznajete li Alex Ognjenu – pita ga se.

– Ne baš – odgovara pjevač zamuckujući. Dodaje kako je noć prije imao naporan nastup pa mu je teško razgovarati.

Objašnjava mu se kako kantautorica tvrdi da joj je slao vruće poruke i da je među njima zaiskrilo dok je još bio u braku.

– Ma gledajte, te poruke, to se sve da inscenirati – spretno kaže Rogoznica. Zvalo ga se i razgovaralo s njim na isti broj s kojeg su Alex stizale vruće poruke…

Share This Article