Nives izbacila dekolte, no fanovi je pitali: Gdje ti je druga štikla?

Pjevačica Nives Celzijus (38) ni danas nije iznevjerila svoje vjerne obožavatelje. Standardno je ‘okinula’ fotografiju na svojoj terasi gdje svakodnevno provodi puno vremena. No, ovaj put u malo drugačijem izdanju, pišu 24sata.

Celzijus obično pozira u minijaturnim kupaćim kostimima ili u donjem rublju, a sada je za ‘izlazak’ na terasu odjenula ružičastu haljinu koja joj je istaknula duboki dekolte. Uz to je iskombinirala ružičaste naušnice i štikle u istoj boji. Kako bi još malo ‘začinila’ fotografiju bojom, pozirala je s ružičastom lizalicom.

– Predivna si, Nives. Ti si lijepa bez obzira na godine – pisali su joj njezini obožavatelji.

No, neki od njih primijetili su kako Celzijus ima samo jednu štiklu pa su je pitali što se dogodilo s drugom.

– Pusti lizalicu, gdje ti je druga štikla? – pitali su je.

Nives nije odgovarala na komentare ispod objavljene fotografije pa tako nije niti otkrila gdje je ‘izgubila’ drugu štiklu. Njezina nova fotografija u manje od sat vremena skupila je više od 6.000 lajkova.

Ovo nije prva fotografija koju je Nives ‘okinula’ na terasi. Gotovo svaki dan objavi barem jednu pa je dala do znanja kako tamo doista uživa. Uz to, terasu jako često i uređuje kako bi joj bilo što ugodnije. Nedavno je sadila i cvijeće u društvu svojeg prijatelja. Za tu je priliku odjenula kratku haljinu, koja joj je otkrivala više no što je sakrivala.

Na svojoj terasi u Zagrebu otvorila je i sezonu kupanja. Bazen na napuhavanje napunila je vodom i zaplivala s prijateljicom Kristinom Juračić. Razgolitila se zatim Nives i sama u toples pa odmarala na zagrebačkoj terasi glumeći da je na moru.

Facebook Komentari