Meghan navodno želi razvod od Harryja, a ovo je razlog

Kraljica Elizabeth II. dodijelila je svom unuku, princu Harryju, titulu vojvode od Sussexa, priopćila je Buckinghamska palača, što znači da je njegova američka zaručnica postala vojvotkinja nakon jučerašnjeg vjenčanja održanog u Windsoru

Iako su se preselili u Kanadu kako bi tamo živjeli mirnijim životom, pojedini detalji o odnosu Meghan Markle i princa Harryja ipak su “isplivali” na površinu. Nakon što se već neko vrijeme piše o Meganinoj drugoj trudnoći, magazin New Idea otkrio je kako Meghan navodno želi razvod čim druga beba dođe na svijet.

Kako ne dijele isto mišljenje o drugoj bebi, par je navodno 2018. godine tijekom posjeta Australiji spavao u odvojenim sobama, kazao je izvor koji je u to vrijeme radio za princa. Danas, iz tog razloga, mnogi bliski prijatelji princa brinu misleći kako će ga žena ostaviti čim se rodi druga beba. Meghan i Harry nedavno su viđeni kako izlaze iz jedne klinike na Beverly Hillsu u kojoj se nalazi ordinacija Dr Sharon Winer, specijalistice za umjetnu oplodnju. Mnogima je to znak kako se par sprema na drugo dijete umjetnim putem, piše Večernji.

Facebook Komentari