Rimac se zaručio s Katarinom: Bit će uzbudljivije nego dosad

Mate Rimac (32) zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku, ekonomisticu Katarinu Lovrić (29). Tim povodom, objavio je na svom profilu na Facebooku dvije fotografije; onu iz 2005. i sliku kako par izgleda danas. Na njoj je Katarina sa velikim smiješkom i ponosno u kameru pokazuje zaručnički prsten, pišu 24sata.

– Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali – sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle – napisao je Mate uz fotografiju njih dvoje staru 15 godina i fotografiju sa zaruka.

U komentarima su uslijedile brojne čestitke, a neki su napisali i kako su im najslađi zaručnički par ikad.

Par je prošle godine godišnji odmor proveo na Jadranu, točnije u Komiži na otoku Visu. Šetali su gradom, bili su opušteni i nisu se obazirali na fotoreportere. Inače, atraktivna crnka porijeklom je iz Livna, baš kao i Mate, a studirala je marketing u Zagrebu. Dvojac se poznaje godinama, a o svojoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima.

Pozornost im baš i ne godi pa su se u početku vrlo rijetko zajedno pojavljivali na društvenim događanjima. Ipak, posljednjih godina Katarina je Mati bila potpora u svim projektima, a i skupa su bili u Ženevi na predstavljanju električnog hiperautomobila.

Facebook Komentari