Napokon je spomenula Igora: Seve je mužu čestitala rođendan

Nakon što se mjesecima nisu vidjeli, još otkako se Severina (47) posvađala s Kojićima pa iz Beograda došla za Zagreb, ne prestaju šuškanja kako veza između nje i supruga Igora Kojića baš i ne stoji najbolje. Severina je sada očito svima dokazala suprotno jer je svom Igoru čestitala 33. rođendan i objavila njihovu zajedničku fotografiju, pišu 24sata.

– Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi – napisala je Sevka i uz to dodala opis koje stavlja na svaku fotografiju ‘volim što se volimo’ i ‘ljubav se ljubavlju vraća’.

Njihovi pratitelji odmah su se našalili kako zbog ove vijesti korona virus pada u drugi plan, a bilo je i onih kojima je ta fotografija popravila dan.

– Sretan rođendan tvome Igoru, Seve, uljepšali ste mi dan. Presretna sam jer sad znam da prave i jake ljubavi postoje, neuništive kao vaša. Sretno, volite se uvijek – poručili su supružnicima.

Seve je u Splitu bila nekoliko tjedana, razdvojena od zakonitog supruga Igora tri mjeseca. Dakle, otkako se u travnju vratila iz Beograda u Zagreb, nije se vidjela s njim. U Beogradu je zbog pandemije korona virusa mjesec dana provela kod obitelji Kojić. Tad su se navodno posvađali oko bazena pa je odjurila u Zagreb.

Prije nekoliko dana sanirali su joj krov jer joj curi voda u njezinu penthouseu od 300-tinjak kvadrata. Seve se ponudila i da obnovi fasadu, odnosno ona bi financirala 75% radova, a susjedi ostalo.

Kad je sve te stvari dogovorila, otišla je u Split. Naslikavala se jednom prigodom s prijateljicama na rivi. Fotografiju je objavila na društvenoj mreži i napisala ‘Seks i grad po splitski’.

Facebook Komentari