Razočarani Perišić: Inter nudi popust, Bayern ga neće otkupiti

Došao je na velika vrata u Njemačku pod bivšim izbornikom u reprezentaciji Nikom Kovačem, a sad je “na ledu”. Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (31) je razočaran što ga Bayern neće otkupiti od Intera na kraju posudbe, piše talijanski FCInterNews.it.

Ivan je u Bayern stigao prošlo ljeto i na kraju sezone je njegova posudba gotova. Iako je izgledao jako dobro u dresu minhenskog kluba, Braco i ostatak njegovog vrha ne spominju ništa konkretno oko zadržavanja hrvatskog nogometaša u svojim redovima, prenose 24sata.

Prema pisanju gore navedenog portala, njegovi agenti su u potrazi za novom destinacijom za Hrvata. Dakle, Inter više, čini se, nije opcija. S druge strane, Otok se spominje kao moguće sljedeće odredište, a koji klub točno – nitko nije siguran. Manchester United i Tottenham Hotspur se za sada spominju kao realne opcije.

Podsjetimo, U “nerazzurre” je na posudbu došao Alexis Sanchez, oni ga žele zadržati, ali im je preskup. Poznato je još otprije da je United htio dovesti Perišića pa su u Interu otvorili vrata za pregovore i ponudili hrvatskog reprezentativca za čileanskog reprezentativca, piše Calciomercato.

Ipak, bude li Bayern na kraju htio zadržati Perišića, Inter im je spreman dati popust na Ivanovu cijenu od 20 milijuna eura, koju su dogovorili prošloga kolovoza.

Perišić se morao potruditi pri svome dolasku u Bayern i izboriti mjesto u ekipi, a bude li ostao morat će to napraviti i ove sezone nakon što je u Bavarsku stigao Leroy Sane koji je njemačkog prvaka koštao 45 milijuna eura. Perišić je ove sezone za Bavarce odigrao 31 utakmicu i zabio šest golova uz 10 asistencija.

Osim toga, Perišić je pristao i na smanjenje plaće kako bi za mjesec dana produžio svoj boravak u Bavarskoj, a trudom i zalaganjem pokazuje kako mu nije problem dokazati da u bavarskom gigantu ima mjesta i za njegove usluge. Ne prepoznaju li to Nijemci pa ga ne odluče otkupiti, marljivi hrvatski reprezentativac će biti razočaran.

Facebook Komentari