Cetinski kolegama: Skulirajte se, nećete još dugo zarađivati

Većina domaćih glazbenika ovog ljeta ima znatno manje posla nego li prethodnih godina, a nakon što su odgođeni i otkazani gotovo svi veći koncerti i festivali, neki su u potpunosti ostali bez gaža. U ožujku je sve stalo, a jedna od najglasnijih kad je nezadovoljstvo ovakvom situacijom u pitanju je Nina Badrić (48), koja je u svom videu na društvenim mrežama prozvala Vladu i najavila prosvjed, pišu 24sata.

S druge strane, Tony Cetinski (51) kao da se već pomirio sa situacijom i okrenuo nekim novim interesima. Pjevač se također oglasio na Facebooku, ali za razliku od Nine poslao je nešto drugačije poruke.

– Poručio bih kolegama da se skuliraju jer još dugo neće zarađivati. Usmjerite se na manje korake. Evo, ja sam posadio vrt i sve mi je odlično uspjelo – poručio im je Tony.

Najavio je i kako se vraća svojim korijenima te će 8. kolovoza nastupiti kao DJ na terasi jednog opatijskog hotela i puštati glazbu 80-ih i 90-ih godina.

– Ne odustajem od svoje pjevačke karijere, moj bend i ja smo uvijek otvoreni za privatne zabave i evente. Za publiku možete očekivati samo besplatne koncerte i stvari koje izravno ne pogađaju džep. Pokrećem i emisiju “Najbolje godine”, koju ću raditi na Radio Rovinju. Tu ćemo puštati glazbu koju sam slušao kad sam počeo izlaziti sa svojim prijateljima. Dakle, idemo malim koracima, bez srama i straha – najavio je Cetinski buduće planove.

Share This Article