Bojana Gregorić: Dio stanara kod mene želi stopirati sanaciju krova jer nisu u potkrovlju kao mi

bog potresa brojne obitelji, pogotovo iz centra Zagreba morale su iseliti iz svojih domova dok im zgrade ne budu opet sigurne za život, a oni koji su dobili dopuštenje ostati u svojim domovima sada prolaze kroz proces sanacije. Jaki pljuskovi koji su zadnjih par dana padali u Zagrebu stvorili su novu štetu u već potresom pogođenim stanovima i zgradama, a baš u takvoj situaciji našla se obitelj Bojane Gregorić i Enesa Vejzovića, piše Večernji.

– Enes snima i igra predstave u Zagrebu. Sinoć nakon izvedbe, umjesto auta, trebao je gondolu da se vrati doma. Nakon potresa, djela sanacije koji smo odradili na zgradi, dio stanara kod mene želi stopirati sanaciju krova jer nisu u potkrovlju kao mi. U iščekivanju nastavka ostalih radova na krovu, rekla sam suprugu da idem s djecom na more jer ovo natezanje može pričekati dok se vratim! Jučerašnje slike Zagreba… Naša zgrada ima 20 cm vode u podrumima, o tavanu neću pisati! Enes se bačka s muljem i spašavanjem najlona na djelu krova sa susjedom koji dijeli zadnji kat s nama. Ludilo – napisala je Bojana.

Bez obzira na situacija naša glumica ne dopušta da joj ti uništi duh i ubije pozitivu i zato je dodala kako je obukla večernju haljinu i pije limunadu s džinom i pravi se da je sve savršeno. – Volim vas Zagrepčani. Volim te Zagrebe! Vraćam se i da zgrade više ne bude tamo. Popravit ćemo! Hoćemo! Možemo! Nekako ćemo sve to prebroditi – poručila je. U svibnju kada smo razgovarali s Bojanom opisala nam je kakvu štetu imaju u zgradi i kako su ona i njezina obitelj imali sreće.

– Mi smo sretnici jer nas je tog nedjeljnog jutra spasila drvena greda na kojoj su ostali stajati napukli dimnjaci. Kako imamo tavansku sobu, drugi bi scenarij bio da je sve završilo na našim glavama. Stoga smo, poput mnogih Zagrepčana, zahvalni što smo živi, no materijalne štete prate i one psihičke pa se, primjerice, trzam na svaki jači udarac vratima – rekla je tada Bojana.

Facebook Komentari