Navijači Osijeka žele Bjelicu, on tvrdi: Nitko me nije zvao, zasad

Iz Osijeka se, iz krugova bliskih klubu, zakotrljala priča koja bi mogla isprati sva ovosezonska osječka nogometna razočaranja: Osijek priprema milijun eura godišnje vrijednu ponudu kako bi na mjesto šefa struke doveo – Nenada Bjelicu (48)!

Čovjek koji je s Dinamom čuda radio u Europi bio je nakon pandemijskog rastanka s Dinamom povezivan sa Betisom i Fenerbahčeom, ima neupitno dovoljno veliko ime za klupu nekog od europskih velikana, ali i u njegovom se rodnom gradu stvara nogometni klub koji želi izaći iz svih dosadašnjih okvira, poletjeti više no ikad u 73 godine povijesti, a tu bi ima domaći majstor legao doslovno savršeno.

Ako doista nađu tih milijun eura po sezoni i ako Bjelica pristane na takvu ponudu. Zasad, Bjelica sve svodi na kuloarske ćakule:

– Nitko me iz Osijeka nije zvao. Dakle, jedino što sada mogu reći jest da su to navijačke priče jer iz kluba me nitko nije zvao – rekao je trener koji se s Dinamom rastao sredinom travnja, usred korona-pauze, kada je njegova idila u Maksimiru prekinuta nakon što je Dinamo krenuo u rezanje plaća zbog sve-europskog nogometnog zastoja uzrokovanog Covid-19 pandemijom, pišu 24sata.

Dok se čeka službena klupska reakcija, izvori godinama bliski klubu i sjajni poznavatelji nogometnih prilika u Osijeku, off the record tvrde kako se najveći ugovor u klupskoj povijesti već piše i jedino što može poremetiti priču je neka ponuda kakva se ne odbija iz nekog od većih europskih klubova, a kakva bi, s obzirom na ugled i trenersku klasu, lako mogla biti stavljena pred Bjelicu.

Facebook Komentari