Kedžo imao prvi koncert u doba korone, pjevao više od tri sata

Poseban je osjećaj pjevati Divlji vjetre na Trsatskoj gradini, rekao je pjevač Damir Kedžo (33), kojemu je ovo bio prvi koncert u doba korona virusa. Sve je bilo organizirano po uputama i preporukama Stožera. Bio je to ujedno i prvi koncert na kojem su znali ime baš svakog tko je ušao u prostor Trsatske gradine u Rijeci, pišu 24sata.

Redoslijed je bio sljedeći: blagajna, registracija, dezinfekcija, a tek onda barski stol i uživanje u glazbi. Na dan koncerta u prodaju je stigao i album ‘Poljubi me sad’, a ovaj nastup Kedžo će pamtiti i po tome što je prvi put otkako je pobijedio u veljači na Dori, uživo zapjevao ‘Divlji vjetre’ s publikom. Pjevač je skakutao na bini više od tri sata i donio pregršt pjesama koje su rasplesale publiku.

Pjevali su u isti glas, a ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, okupljeni su bili i više no zadovoljni. Osim Kedžina vokala, dodatnu vrijednost koncertu dao je i pogled na more i grad te divna ljetna noć.

– Osjećaj je poseban i intenzivan. Presretan sam jer sam konačno pjevao s ljudima uživo, jer sam osjetio tu energiju i emociju. Jutro nakon osjećam se tako da bi taj osjećaj zadržao zauvijek. Prošlo je sedam mjeseci od zadnjeg koncerta uživo, a život nam se potpuno promijenio i na trenutke sam pomišljao da nikad više neću zapjevati na koncertu. Pjevanje uživo s publikom je moja misija i život. Dao sam svaki atom snage i ljubavi za vrijeme subotnjeg koncerta – rekao nam je Kedžo i nastavio:

– Prekrasna publika na Gradini pokazala mi je da je jedva čekala ovaj rasprodani koncert. Hvala što ste sa mnom prevali u jedan glas svaku pjesmu i stvorili osjećaj da ne želim da koncert ikad prestane. Hvala vam od srca i jedva čekam novi susret uživo.

S pjevačem je na pozornici bio i njegov dugogodišnji bend, tri prateća back vokala, ali i plesačice koje su podigle koncert na još višu razinu. Njegov je koncert bio u sklopu projekta ‘Ljeto na Gradini’, koji će ove godine ‘ugostiti’ 11 različitih programa.

Facebook Komentari