Partnerice u sunčanju: Knoll se fotkala u istoj pozi kao Nives

Pjevačica Nives Celzijus (38) jučer se nakon radnog dana ‘izvalila’ na terasi u svom domu. Tamo nerijetko boravi, a često je uređuje kako bi joj bilo što ugodnije. Čim su se pokazale prve zrake sunca ‘uskočila’ je u kupaći kostim i otvorila sezonu sunčanja, pišu 24sata.

Odjenula je jedan od svojih minijaturnih kupaćih kostima, kosu svezala u pletenice i legla na ležaljku.

A osim nje, sezonu sunčanja vrlo je rano otvorila i njezina prijateljica, jedna od najstrastvenijih hrvatskih navijačica, Ivana Knoll (27). Ona je na plažu požurila još za vrijeme karantene.

Jučer je objavila kratki video na kojem je pokazala kako se i ona sunča. Zanimljivo je kako je pozirala u istoj pozi kao Nives.

Ove dvije djevojke nerijetko dobivaju hrpu komentara na račun svojeg izgleda. Nije ih nedostajalo ni ovaj put.

Pratitelji su Nives poručili kako ih razveseli svakom objavom, a Knoll su pisali kako izgleda zločesto sa sunčanim naočalama. Ove dvije dame naročito vole ljetne dane i vrućine.

– Ja sam osoba koja odbrojava dane i čeka ljeto. Da se mene pita najbolje bi bilo ovako kroz cijelu godinu, no taj san je neostvariv. Odradim dio posla koji imam za svoj brend, snimanja, sastanke, mailove. Kad su poslovne obaveze obavljene, odradim trening ako stignem i svakako nastojim otići na plažu svaki dan pa makar i navečer jer sam totalni ‘summer girl’ – rekla je nedavno Ivana.

Facebook Komentari