Namjerno kupio jeftin zaručnički prsten da ga zbog toga ostavi

Anonimna žena na Redditu je podijelila svoju priču. U početku je tražila samo savjet kako se nositi sa svojim razočaranjem zbog prstena – za koji je sumnjala i da nema pravi dijamant, pišu 24sata.

Iako se premišljala hoće li svoje osjećaje zbog prstena priznati svom zaručniku, na kraju ga je ipak zamolila da razgovaraju. A, onda joj je on u jednom trenutku otkrio da je namjerno kupio loš i jeftin prsten kako bi nju mogao optužiti da je sponzoruša kada ona otkrije da je prsten loš i tako prekinuti vezu.

– Željela bih samo jasno reći da ne očekujem prsten u vrijednosti plaće od tri mjeseca ili vjenčanje izvan naših mogućnosti. Međutim, ovo je komad koji ću nositi svakodnevno desetljećima, a u velikoj se mjeri smatra simbolom njegove ljubavi – napisala je i dodala da joj nije bilo važno hoće li na prsten potrošiti 1000 ili 100.000 dolara, ali prsten koji je dobila izgleda tako jeftino i vidi se da nije kvalitetan.

Dodala je i da joj je ranije kupovao skuplji nakit nego što je ovaj sad prsten bio.

Iako nije bila zadovoljna prstenom nije bila sigurna hoće li svoje nezadovoljstvo priznati svom zaručniku. No, naposljetku, uz podršku njenih pratitelja na Redditu, odlučila je razgovarati sa zaručnikom.

Tada je shvatila da je njihov odnos u jako lošem stanju što ona uopće nije shvatila.

– Dok smo večerali započela sam razgovor s njim o prstenu, a i prije nego što sam uspjela završiti, on je ‘poludio’. Počeo je vikati: ‘Konačno’ i govorio je kako sam sve uništila čekajući tako dugo – napisala je i dodala da je prsten kupio od draguljara koji je imao loše kritike, samo kako bi je iznervirao i tako mogao optužiti da je sponzoruša i prekinuti vezu.

Ona je saznala da je on imao aferu s mlađom djevojkom, i da će ako prekine vezu ispasti loš od strane ostalih jer su nju svi voljeli pa je morao učiniti nekako da ona ispadne kriva.

Njezin bivši zaručnik rekao joj je kako je mislio da će steći simpatije prijatelja i obitelji ako saznaju da se ona žali na kvalitetu prstena.

Na kraju je naravno ostavila svog zaručnika.

– S pozitivne strane bar ne moram nositi više taj grozni prsten – zaključila je, a prenosi Daily Mail.

Facebook Komentari