Kao malu je zlostavljali, a onda našla muža ovisnog o seksu

Rođena je u Arlingtonu u Virginiji, a većinu djetinjstva je provela u Nurembergu u Njemačkoj, zbog čega sada tečno priča njemački. Ondje su Sandru Bullock često zlostavljali u školi jer je nosila ‘staromodnu odjeću’. Kada je bila tinejdžerka, s majkom Helgom, opernom pjevačicom koja je preminula u 58. godini života, ocem Johnom koji je bio učitelj glazbenog, i mlađom sestrom, slastičarkom Gesine preselila se u Washington, pišu 24sata.

Tada nije mogla ni zamisliti da će uspjeti u svom naumu i postati cijenjena glumica. Danas slavi 56. rođendan, a ostala je ‘prizemljena’ kao malo koji glumci. Upisala je glumu na ‘East Carolina University’, bila je proglašena kraljicom mature, a po završetku fakulteta preselila se u New York i započela svoju karijeru. Mnogi se rado sjete njene uloge u romantičnoj komediji iz 1995. ‘While You Were Sleeping’, ali malo njih zna da je ta uloga zapravo bila namijenjena Demi Moore (57).

Za glavnu ulogu u filmu ‘Priča o prvaku’ 2009. godine je osvojila Oscara, a blockbusteri ‘Prisila na brak’, ‘Specijalne agentice’ i ‘Gravitacija’ donijeli su joj veliku zaradu. Štoviše, 2012. je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najviše plaćena glumica na svijetu s plaćom od oko 353 milijuna kuna.

Nakon što je u mladosti imala niz romansi i strastvenih veza, Sandra se udala za Jesseja Jamesa (51). Očito nije znala da se radi o velikom holivudskom preljubniku, koji je partnerice varao s više žena istovremeno. Često su se njeni obožavatelji pitali zašto joj njeni prijatelji koji su bili u tim krugovima nisu rekli za njegovu sklonost varanja.

A da su joj i rekli, Sandra vjerojatno ne bi marila za to. Kao što nije ni kad se nakon četiri godine braka s Jessejem borila za skrbništvo nad njegovim djetetom iz prijašnjeg braka s porno zvijezdom Janine Lindemulder. Nije joj bilo stalo do tuđeg mišljenja, a kad je dijete pripalo njima, znala je da je učinila pravu stvar.

2010. je nekoliko žena izjavilo da su spavale s Jamesom dok je bio u braku sa Sandrom. To je bila kap koja je prelila čašu pa je glumica podnijela papire za razvod unatoč tome što je James govorio kako je bolestan te se čak prijavio u kliniku za rehabilitaciju kako bi prestao biti ovisan o seksu.

U međuvremenu, glumica je posvojila sina Louisa (10) i kćer Lailu (8), a od 2015. godine je u vezi s fotografom Bryanom Randallom (54) kojeg skriva od očiju javnosti.

Facebook Komentari