Cristiano “Zečić” Ronaldo: Bivša prostitutka otkrila kakav je bio susret s njim

Poznata brazilska TV voditeljica i bivša Miss Bum Bum, Andressa Urach, otkrila je u svojoj autobiografiji “I died to live” kakav su seks imali ona i Portugalac Cristiano Ronaldo kada je radila kao elitna prostitutka, piše Večernji.

U Brazilu se znalo za njen posao izvan voditeljskih i manekenskih voda, a njeno društvo mogli su si priuštiti samo oni dubljeg džepa. Bila je jedna od najtraženijih brazilskih prostitutka, a sama je priznala kako je do 27. godine spavala s ‘možda i više od tisuću muškaraca’. – Pretvorila sam svoje tijelo u jeftinu robu – otkrila je Andressa. Zbog svoje popularnosti zapazio ju je i Cristiano Ronaldo, a preporučili su mu je dva nogometaša koja su ranije bila s Andressom.

– Nazvao me je i pitao imam li zaista imam najbolju guzu u Brazilu – dodala je Andressa koja je otkrila i detalje susreta i provoda s Portugalcem. – Dok sam bila u liftu njegovog hotela srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me sekunde dijele od susreta s Ronaldom.

Kada su se otvorila vrata njegove sobe, dočekao me s osmijehom i pozvao unutra. Kratko smo razgovarali o onome što će ćemo raditi, a onda me je samo zgrabio. Imali smo grub i divlji seks, nisam mogla vjerovati da je takav. Ronaldo je veoma agresivan u krevetu. Sve se završilo prilično brzo – piše u knjizi Andressa.

Facebook Komentari