Todorić negativan na koronu: Zarazio sam se na svadbi u Splitu

Ivica Todorić bio je pozitivan na korona virus 8. srpnja. Određena mu je 14-dnevna samoizolacija, a u petak se oglasio i na društvenim mrežama te dao do znanja kako se opet testirao i kako čeka rezultate, pišu 24sata.

U subotu je u prijepodnevnim satima objavio kako je novi nalaz negativan.

– Dragi prijatelji, radosno mogu kazati da je nalaz kojeg ovdje i prilažem, negativan. S obzirom da iz žarišta iz kojeg sam dobio virus još nisu izliječene sve osobe, ne mogu govoriti o pojedinostima, no mogu konstatirati da je izvor zaraze bilo svadbeno slavlje u Splitu o kojem je već izvještavano. Sretnim mladencima ovim putem želim svu sreću i svako dobro u zajedničkom životu te ih pozivam da nam pošalju pokoju fotografiju svojih sretnih trenutaka jer ne smijemo nikog stigmatizirati po tom pitanju.

No, želim isto tako ovom prilikom pozvati sve mlade ljude koji, na sreću, ulaze u bračnu luku, osnivaju obitelj, te se vesele tim trenucima sa svojim najbližima, na beskompromisno poštivanje preporuka epidemiologa. Naglašavam da sam se od samog početka ove izvanredne situacije trudio biti maksimalno odgovoran i pozivam sve Vas na ozbiljnost, odgovornost i povećani oprez jer virus je još uvijek doslovno među nama. Na prvu sumnju zaraze COVID-om 19 i pojavom prvih simptoma prije 17 dana, odmah sam se samoizolirao i na sreću nisam prenio virus na nikog od ukućana niti neku drugu osobu.

Imam potrebu zahvaliti svim liječnicima i medicinskim sestrama kao i svim drugim zdravstvenim djelatnicima koji svakodnevno vode bitku s ovom nimalo bezopasnom bolešću. Posebno se zahvaljujem sjajnim ljudima iz Zavoda za javno zdravstvo Grada Zagreba na iznimnoj ljubaznosti i profesionalnosti. Hvala vam, Vi ste istinski, pravi heroji Hrvatske – napisao je Todorić na svojem Facebook profilu.

Facebook Komentari