Popović Volarić o misterioznoj brineti: Ona je moj davež

Glumac Janko Popović Volarić (39) inače ne voli dijeliti svoj privatni život na društvenim mrežama pa kad to učini, razveseli sve one koji ga prate. Početkom godine objavio je fotografiju s djevojkom Petrom Švađumović, a da ima novu partnericu potvrdio je krajem prošle godine kad je objavio prvu zajedničku fotografiju. Ovih se dana pohvalio kako uživaju na moru, pišu 24sata.

– Fotke s mora – napisao je i dodao kako je Petra njegov davež. Čini se da Janko i Petra obožavaju biti zajedno, a to su primijetili i Jankovi obožavatelji koji su im poručili da su odličan par.

– Prelijepi ste oboje, želim vam svu sreću ovoga svijeta – komentirala je jedna pratiteljica, a druga se nadovezala:

– Jako ste slatki. Vi ste jedni ljepotani najdivniji i najbolji. Oduševljena sam vama, obožavam vas i volim najviše. Jankić, pozdrav za tvoju ljepoticu, zračite ljubavlju i dobrotom. Ugađajte jedno drugom.

Krajem veljače bili su na otoku Krku, gdje su se popeli na 569 metara visok vrh Obzova. Glumac se s Petrom odlučio na alpinistički ‘pothvat’, a nakon uspona snimili su nekoliko fotografija.

– Silna hrabrost i odricanje, duga borba i uspon neslućenih razmjera ipak je rezultirao uspjehom ekstremno organizirane i skladne ekspedicije. Osvojen je najviši vrh otoka Krka (569 m). Pozdrav visoko ispod oblaka – napisao je dramatični Janko.

Glumca i voditelja pratitelji su zatrpali šaljivim čestitkama, ali i komplimentima na račun sklada novopečenog para. Inače, Janko je postao otac vrlo mlad, sa svega 18 godina, i na tu je ulogu najponosniji. Više puta je izjavio kako mu je sin David izrastao u poštenog čovjeka, a najvažnije mu je da mnogo razgovaraju, prolaze zajedno kroz važne životne situacije, odlaze u kino i na koncerte.

Facebook Komentari