Nives se razgolitila na terasi pa pokazala tetovažu: Top, goriš

Pjevačica Nives Celzijus (38) u moru obaveza svakodnevno odmara na terasi. Čim su se pokazale prve zrake sunca ‘uskočila’ je u kupaći kostim i otvorila sezonu sunčanja. Iako joj vrijeme ovih dana i ne služi, počastila se odmorom pa se izležava i opušta kod kuće, pišu 24sata.

Odjenula je jedan od svojih minijaturnih kupaćih kostima, kosu svezala u pletenice i legla na ležaljku.

– I nebo se obradovalo kraju mog radnog dana – napisala je Nives u opis fotografije koju je na svojoj terasi ‘okinula’ za Instagram.

Pozirala je tako da joj se na stražnjici nazirala tetovaža, a njezini vjerni pratitelji standardno su je pohvalili na račun njezina izgleda.

– Tko se tebi ne bi obradovao, slatkice. Prirodno si lijepa. Kakva tetovaža, Nives. Predivna si, goriš – pisali su joj.

Standardno se nije obazirala na komentare, već je Celzijus uživala na svojoj terasi koju često uređuje kako bi joj bilo što ljepše i ugodnije.

Nedavno je sadila i cvijeće u društvu svojeg prijatelja. Za tu je priliku odjenula kratku haljinu, koja joj je otkrivala više no što je sakrivala.

Na svojoj terasi u Zagrebu otvorila je i sezonu kupanja. Bazen na napuhavanje napunila je vodom i zaplivala s prijateljicom Kristinom Juračić. Razgolitila se zatim Nives i sama u toples pa odmarala na zagrebačkoj terasi glumeći da je na moru.

Facebook Komentari