Frizura “tamo dolje”: Brazilka je out, nose se dirty martini, shot, pint i prosecco

Želite li da je baš sve na vama tip-top, onda se morate pobrinuti i za donju frizuricu, tim više što je ljeto i prilika za svlačenje ima više nego inače. Procjenjuje se da oko 80 posto žena i 70 posto muškaraca uređuje frizuru tamo dolje, a kao i u svemu što ima veze s ljepotom, i na ovom se polju trendovi mijenjaju, piše Gloria.hr

Klasična brazilka (tanka pista) ili holivudski stil (bez dlaka) već su svima poznati, a sada kozmetički saloni ženama predlažu novi trend – frizurice u obliku čaša za alkoholna pića. Dakle, zaboravite na brazilku i izaberite nešto u stilu čaše za martini ili za žesticu.

Dirty Martini je maleni trokut na stidnoj kosti uvelike sličan brazilki. Uklonjene su sve dlačice sa strane i dolje, ali umjesto „piste”, tu je oblik sićušne čaše za martini, objasnila je stručnjakinja za depiliranje Michaela Park iz kompanije Strip. Pokazalo se da žene vole ovakav izgled koji je sofisticiranija verzija brazilke, jer osjećaju se poput Bondove djevojke, a i James bi sigurno odobrio takav stil. Ujedno je i pomoć dečkima, jer ih kao strelica usmjerava kamo trebaju ići da se čarolija dogodi, kaže Park i predviđa velik ljetni uspjeh čašici martinija.

Shot, odnosno čaša za žesticu, mala je četvrtasta površina s dlačicama, veličine poštanske marke. Odlična frizura za žene koje žele biti uredne, a vole je i muškarci, kaže Park.

Prosecco, tj. čaša za prošek, daje vrlo odvažan izgled. Ako ste hrabri, to može biti vaš stil za cijelo ljeto. Slična je brazilki, ali… Ostavljate vrlo tanku liniju na području usni, kao nožicu čaše, a nastavlja se gornjom, nešto širom stazom, koja predstavlja tijelo čaše. Tko voli novitete, nema što misliti, veli Park.

Pint, tj. pinta, odgovara trendu koji je pokrenuo Vogue kada je objavio da se „grm vraća”. Odličan je izbor za žene koje vole prirodniji izgled, kaže Park i dodaje da su dlačice uredno oblikovane i poravnate sa strana, ali i gore i dolje, kako bi sve bilo uredno i „skockano”.

Facebook Komentari