Video: Braća se spasila od požara, s 3. kata skočili u naručje susjedima

Veliki požar zahvatio je dio stambene zgrade u francuskom gradu Grenobleu, a dva brata spasila su se skočivši kroz prozor na visini od deset metara, piše ABC News.

Dječaci stari 10 i 3 godine prošli su bez ozljeda jer su ih dočekali i uhvatili stanari zgrade, jedino su se malo nadisali dima, pišu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO Herojsko spašavanje dvoje dječaka:

Postoji više videosnimci požara i njihovog skakanja s goruće zgrade, a u jednoj od njih vidi se kako stariji brat prvo drži mlađeg i pušta ga susjedima ispred zgrade, a ona da je i stariji skočio s prozora 3. kata i pao stanarima u naručje.

Dječaci su hospitalizirani zajedno sa 17 drugih stanovnika zgrade, a četvero ljudi koji su hvatali dječake također su odvedeni u bolnicu.

– Nismo znali što da radimo. Pokušali smo razbiti vrata, ali nismo uspjeli – rekao je Athoumani Walid (25), student koji je slomio zglob dok je hvatao dječake.

– Prvo sam čuo vrisak, a onda vidio da je u obližnjem stanu požar – kazao je za AP, dodajući da se nada da će njegovo sudjelovanje u spašavanju dječaka promijeniti percepciju nekih susjeda o opasnosti imigranata.

Facebook Komentari