Veliko slavlje obitelji Zaninović: Rodila im se prva kći Marina

Nakon više od tri godine braka i rođenja sina Ervina, u obitelji Zaninović opet se slavi. Naime, naša proslavljena taekwondoašica Lucija Zaninović (33) donijela je na svijet curicu – Marinu. Radosnu vijest nije krila od javnosti pa je tako odmah na Instagramu objavila fotografiju i pokazala svoju princezu, no nakon toga zatvorila profil.

Sada su i ženske snage jednake muškima, suprug Nal Kuzmanić i najstariji sin Ervin dobili su ‘konkurenciju’.

– Svjestan je da će dobiti sestru pa mi često mazi trbuh. Vjerojatno će biti malo ljubomoran, al’ to je normalno – rekla je još za vrijeme trudnoće u razgovoru za časopis Story naša taekwondoašica koja je već tada planirala roditi u Splitu, prenosi 24sata.

I mama i djevojčica su dobro, a Marina je na svijet došla putem carskog reza, saznaje Gloria. Djevojčica je dugačka 49 centimetara i ima 3.290 grama.

Lucijina sestra Ana tako je po drugi puta postala teta, a otkrila je da je već spremna i fešta.

– Presretni smo! Sutra ćemo feštati. A Ervinu smo rekli da će mu seka donijeti poklon, neki balun, pa jedva čeka da ju vidi – s veseljem je otkrila Ana koja je svoga sina rodila Tomu rodila samo mjesec dana nakon što joj je sestra rodila Ervina.

Inače, Lucijin je suprug, Nal Kuzmanić, još kao student preplivao od Splita do Brača i nazad.

Lucija i njezin odabranik zaljubili su se prije devet godina, dok su oboje pohađali Visoku školu za sportski menadžment, a od 2016. žive zajedno te su se vjenčali u svibnju 2017.

Facebook Komentari