Severina pozirala u badiću, odmah skupila gomilu lajkova

Severina definitivno uživa u rodnom Splitu, a to dokazuju i fotografije koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama. Često se fotka s prijateljicama i na moru no ovaj put je fanove odlučila počastiti fotografijom na kojoj je u dvodijelnom badiću, piše Večernji.

Bijeli badić pristaje joj odlično, a pjevačica je postigla zavidnu figuru, te se čini da se za vrijeme karantene uopće nije opustila.

Podsjetimo, već se mjesecima šuška o bračnim trzavicama u životu splitske pjevačice. Severina već neko vrijeme nije viđena sa suprugom Igorom. Dok ona boravi u Hrvatskoj, on većinu vremena provodi u Srbiji. Uz to, Severini u prilog ne idu ni pravne bitke. Županijski sud u Puli u lipnju je, kako pišu 24 sata, odbio Severininu žalbu i potvrdio rješenje o ovrsi Općinskog građanskog suda u Zagrebu.

Radilo se o privremenoj mjeri kojom je sud naložio Severini da preda hrvatsku putovnicu svog sina njegovu ocu Milanu Popoviću, a ako to ne napravi, dužna je ocu svog djeteta platiti 1000 kuna za svaki dan kašnjenja. U trenutku kada je Severina primila ovo rješenje, ono je postalo izvršno i za naslutiti je kako bi Popoviću trebala isplatiti tisuće kuna. Zaredale su joj je kazne posljednjih nekoliko mjeseci u kojima zbog pandemije koronavirusa nije imala ni nastupa.

Otprilike u isto vrijeme kada je Županijski sud u Puli potvrdio rješenje Općinskog građanskog suda u Zagrebu, pjevačici je i sud u Zagrebu odredio kaznu od pet tisuća kuna jer nije poštovala sudsku odluku kojom joj je bilo zabranjeno na društvenim mrežama objavljivati fotografije sina. U međuvremenu, na njezinu adresu stigle su i nove kaznene prijave, a ona zadnja podnesena je jer navodno skrbniku svog sina, a to je njezin bivši partner i otac djeteta, nije predala sina na vrijeme.

Od studenoga prošle godine, prema privremenoj odluci suda, maloljetni sin Severine i Milana Popovića živi s ocem, a majka ga viđa u terminima koje je odredio sud. Severina je nakon ove odluke nastavila borbu za skrbništvo.

Facebook Komentari