Janjić je rodila djevojčicu Kaju: Kompletirali smo vlastiti svemir

Za glumicu Natašu Janjić (38) i njezina supruga Nenada Medančića (36) danas je jedan od najsretnijih dana. Glumica je rodila njihovo drugo dijete. Na svijet im je došla djevojčica Kaja, a Nataša je sretne vijesti podijelila na Instagramu, pišu 24sata.

– I tako danas iznenada. Kompletirali smo vlastiti svemir – napisala je Nataša na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pozirala sa svojom tek rođenom kćeri.

Nataša je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva. Čestitke njezinih pratitelja i prijatelja već su njoj i Nenadu počele stizati u komentarima.

Glumica je uoči Valentinova podijelila sretnu vijest i napisala na društvenim mrežama kako njoj i Nenadu u obitelj stiže prinova.

Par je u prosincu prošle godine proslavio prvu godišnjicu braka. Upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske.

To je ljeto provodila vrijeme s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali.

Facebook Komentari