David Villa negirao optužbe za zlostavljanje: Prvi put to čujem

Nakon optužbi za seksualno zlostavljanje, David Villa, umirovljeni napadač napokon se oglasio i sve porekao. Za zlostavljanje ga je optužila jedna korisnica Twittera, a sve se navodno dogodilo dok su oboje bili u nogometnom klubu New York Cityju, a upravo klub sve istražuje, pišu 24sata.

– Svaki j***ni dan me pipkao David Villa, a moji šefovi su mislili da je to baš dobar komičan materijal – stoji u objavi twitterašice, a na se je odgovorio i sam Villa.

– Odbijam sve optužbe koje je iznijela protiv mene na Twitteru. Potpuno su lažne i poričem ih. Nikada do sada nisam bio kontaktiran vezano za ovo, niti me kontaktirala Skyler B niti klub – napisao je i nastavio:

– Ako sam dobro shvatio, napisala je na Twitteru da je stažirala u klubu i da ga je napustila krajem 2019. godine, jednu godinu nakon što sam ja otišao. Nikada do sada nisam čuo ništa o ovim optužbama dok ih nisam vidio na Twitteru – pojasnio je i dodao:

– Naravno, potpuno ću surađivati s klubom. Igrao sam za New York City FC četiri godine i uvijek su me svi poštivali. Nije mi jasno zašto ovo nije ranije izašlo u javnost ako se već netko osjećao neugodno u bilo kojem razdoblju kada je bio u klubu – čudi se Villa.

– Ponavljam, ove su optužbe potpuno lažne. Zlostavljanje je strašan problem mnogim ljudima i ovo vrijeđa one koji su bili žrtve nasilja. Dok naš pravni tim obavlja nužne stvari vezane za ove lažne optužbe, molim medije i javnost da poštuju moje pravo na presumpciju nevinosti – zaključio je.

U karijeri je zabio 337 golova u 603 utakmice, što klupske, što reprezentativne. S reprezentacijom je osvojio Euro 2008. i SP 2010. godine. U klupskoj je karijeri osvojio tri puta La Ligu, jednom Ligu prvaka, klupski SP i Uefa Superkup. Zanimljivo, s Realom iz Zaragoze je u prvoj sezoni u La Ligi postigao 18 golova i odveo klub u finale Kupa protiv madridskog Reala.

Nakon što je odigrao jednu sezonu u Atletico Madridu, Villa je otišao u Ameriku i ondje zaigrao za New York City (koji ga je kasnije poslao na posudbu u Melbourne). U New Yorku je u četiri sezone zabio 80 golova u 126 utakmica, a objavio je kako će i sam postati glavni investitor u jednom od klubova američkog prvenstva – Queensboro. Trebali bi zaigrati 2021.

– Queens je volio i moju obitelj i mene, a san mi je ondje voditi profesionalni klub – izjavio je slavni nogometaš.

Facebook Komentari