Traže se informacije o nepoznatom muškarcu iz Opatije

U Opatiji je 15. lipnja evidentirano počinjenje kaznenog djela razbojništva u pokušaju na štetu novčarske tvrtke. Za sada, nepoznata muška osoba je oko 15.30 sati ušla u poslovnicu tvrtke te djelatnici zaprijetila eksplozivnim sredstvom u cilju otuđenja novca. Budući da je djelatnica dozvala u pomoć drugog djelatnika, spomenuta maskirana osoba se udaljila iz poslovnice bez otuđenog novca, stoji na stranici Policijske uprave primorsko goranske.

Radi se o mršavom muškarcu između 20 i 30 godina, s crnom niskom bradicom i brkovima, visine oko 180 cm. Bio je odjeven u vjetrovku plave boje bez natpisa, ispod jakne je imao crnu majicu, zatim tamne hlače i sivo bijele sportske cipele-tenisice. Na glavi je imao šilt kapu svjetlije boje, a u ruci je nosio veći crni kišobran.

Policija posjeduje fotografiju mogućeg počinitelja pa građane koji raspolažu informacijama o osobi s fotografije molimo da obavijeste Policijsku postaju Opatija na telefon 051/710-111 i 710-188, dođu u njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192.

Također, građani informacije mogu dostaviti putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr. Sve korisne informacije mogu se dojaviti i anonimno.

Share This Article