Severina želi sudski razvod od Igora, a on je moli da razmisli

Pjevačica Severina Kojić (48) odlučila je kako će se sudski razvesti od svog supruga Igora Kojića (32), piše srpski Kurir. Navode kako je već kontaktirala svog odvjetnika i rekla mu da službeno želi okončati njihov brak, pišu 24sata.

Prema pisanju srpskih medija, Severina i Igor ne uspijevaju izgladiti narušene odnose, iako povremeno komuniciraju preko telefona. Njihovi se razgovori svode na to da Igor uvjerava Severinu da ostanu zajedno te da još jednom razmisli o brakorazvodnoj parnici. Kurir piše kako je Severina neumoljiva, a Igor je navodno namjeravao otputovati k njoj u Zagreb prije mjesec dana kako bi razgovarali o čitavoj situaciji. Ona je to, tvrde, odbila.

Sugovornici srpskog Kurira tvrde kako do krize u braku nije doveo samo jedan problem, a najčešće se spominje svađa koja se dogodila dok je Severina boravila u Beogradu za vrijeme karantene zbog pandemije korona virusa. U tu su svađu umiješani i Igorovi roditelji, Dragan Kojić Keba (59) i Olja Kojić.

Igor je jednom prilikom na Instagramu napisao kako mediji zajedno sa Severininim bivšim suprugom Milanom Popovićem (54) stalno pišu kako je njihov brak u krizi. Prije nego je objava isparila, Seve je, ako je sudeći po fotografiji koju je poslao čitatelj, ostavila dva komentara kojima je ‘napala’ svog svekra i svekrvu.

– Pokrovitelji su Olja i Dragan – napisala je pjevačica te dodala: ‘Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan’.

Dok je Igor u Beogradu s ocem i majkom, njegova još uvijek zakonita supruga polako se vraća koncertima. Ponovno surađuje sa starim menadžerom Tomicom Petrovićem.

Facebook Komentari