Kanye: Ne da mi razvod. Oni su obitelj lažova i manipulatora; Kim: Pustite ga, bolestan je

Pokušavam se razvesti od Kim otkad se susrela s Meekom Millom na summitu o reformi kaznenog pravosuđa, napisao je reper Kanye West na Twitteru, pišu 24sata.

Mislio je na susret Kim Kardashian i Milla u Los Angelesu u studenom 2018., a onda je sasuo paljbu po punici Kris Jenner, koju je nazvao “Kris Jong-un” po sjevernokorejskom diktatoru, i optužio je za rasistički odnos prema njemu.

Napisao je i da su Kim i Kris “pokušale dovesti dvojicu liječnika” koji su repera trebali hospitalizirati nakon suludoga govora koji je u svojoj predsjedničkoj kampanji održao u Južnoj Karolini. Nakon pola sata objave su naglo nestale.

Reper ima četvero djece s Kim i on joj je treći suprug, a prethodnim razvodima uvelike je kumovala i njezina majka, koja “menadžerira” sudbinama svih članova svoje obitelji i uspješno ih uništava, pa su je već prozvali monstrumom.

Već odavno se zna da je od kćeri Kim napravila tvornicu novca te nadgleda i njezin treći brak s Kanyeom Westom. Supruga Brucea je Kris toliko javno omalovažavala i ismijavala te na kraju i prevarila, pa je nakon razvoda promijenio spol. Kourtney Kardashian se teško borila da supruga Scotta Disicka makne od droge i alkohola, ali ih je Kris odvela u Las Vegas na rođendanski party i natjerala da s njom tulumare. Kći Khloé Kardashian patila je zbog razvoda od Lamara Odoma, a njezina majka prodavala je medijima detalje njihova razlaza. Također, najmlađu kćer Kylie natjerala je na niz estetskih operacija kako bi je plasirala u svijet modelinga.

Kim Kardashian se prvi put udala za glazbenog producenta Damona Thomasa 2000. godine, kad je imala 19. Drugi muž bio joj je Kris Humphries, NBA košarkaš, a u braku su bili 72 dana.

Kim i Kanye započeli su vezu 2012., nakon što su godinama bili prijatelji, a vjenčali su se 24. svibnja 2014. Zajedno slove za jedan od najbogatijih parova u svijetu šoubiznisa – oko 1,3 milijarde dolara. Kim je poslije napisala niz objava u kojima je prvi put progovorila o zdravstvenom stanju svog supruga.

– Mnogi od vas znaju da Kanye ima bipolarni poremećaj. Svi koji se bore s tim ili imaju blisku osobu koja se bori, znaju koliko je to nevjerojatno komplicirano i bolno. Nikad nisam javno govorila o tome kako to utječe na nas jer želim zaštiti našu djecu i Kanyeovo pravo na privatnost kad je riječ o njegovom zdravlju. Danas osjećam da moram komentirati jer postoji stigma i neshvaćanje mentalnih bolesti – rekla je Kim.

– On je briljantna, ali komplicirana osoba koja je pod pritiscima kao umjetnik i kao Afroamerikanac, koji je doživio bolan gubitak majke te se mora nositi s pritiskom i izolacijom koju povećava njegov bipolarni poremećaj. Oni koji su bliski s Kanyeom poznaju mu srce i razumiju njegove riječi, koje se ne podudaraju s njegovim namjerama – napisala je Kim, a zatim je zatražila suosjećanje i empatiju svojih fanova kako bi prošli kroz ovo teško razdoblje.

Facebook Komentari