Još jedan povratak: Za Dinamo bi trebao potpisati i Leo Sigali

Mario Gavranović vraća se u Zagreb. Sutra će biti na proslavi naslova prvaka u koji je i sam ugradio i svoj dio. Potpisat će do 2023. godine, a sportski direktor i od jučer službeno i trener Dinama za iduću sezonu Zoran Mamić sprema još neka nova – stara lica u Maksimiru.

Kako se doznaje, Leonardo Sigali je na korak od povratka u Maksimir. Naravno da se nakon odbijenice Matjaža Keka ništa ne može smatrati sigurnim dok praktički ne bude službeno, ali doznajemo da je ovaj posao doista jako blizu realizacije. Argentinski branič ima 33 godine, a za Dinamo je igrao od 2014. do 2018., a posljednje je dvije godine u rodnoj Argentini nosio dres Racinga.

Ovih je dana pregovarao s klubom, a s Racingom je pregovarao i Dinamo i čini se da je dogovor jako blizu. Doznajemo da bi Sigali trebao potpisati dvogodišnji ugovor s Dinamom. Baš dok je trener Dinama bio Zoran Mamić, Sigali je pružao odlične partije u Dinamovu dresu.

Radi se o braniču koji je sigurno bio veliko pojačanje za Dinamo u prvome dolasku u Maksimir, a posebne je simpatije zaradio i pričanjem hrvatskog jezika. Počeo je hrvatski učiti odmah po dolasku u Zagreb. Nakon nekoliko mjeseci ga je pričao dobro, a sad s njim na hrvatskom možete komunicirati i satima. Leu je Zagreb ostao u jako lijepom sjećanju, dolazio je i nakon potpisa za Racing i povratka u Argentinu, a sad će mu Maksimir i hrvatska prijestolnica izgleda biti dom i iduće dvije godine.

Polako se slaže igračka križaljka za iduću sezonu. Sigurno će biti i par odlazaka, vjerojatno Gojaka, sigurno Hajrovića, možda Dilavera… Ali Dinamo će sigurno nakon Gavranovića, Stefana Milića i Sigalija te Kastratija i Karačića čije je dovođenje osigurao još prošle zime, dovesti još ponekog igrača, pišu 24sata.

Facebook Komentari