Grubnić potražio i pravnu zaštitu i za Ciganovića kaže: Godinama je zaljubljen u mene

Privatnim zrakoplovom stilist Marko Grubnić u društvu prijatelja Momčila Gurovića otišao je na odmor na Lošinj, a prije dva dana istim se zrakoplovom vratio u Zagreb. Ubrzo ga je njegov kolega Neven Ciganović optužio kako je pokrao slike privatnog aviona koje je objavio. Naime, Ciganović je na svom Instagram storyju objavio slike s biznis-putovanja zagrebačkog frizerskog salona Ruža Institut Kerastase koje jako nalikuju na Grubnićeve, piše Večernji.

Marko Grubnić dana je odgovori na Ciganovićeve komentare te je poručio sljedeće: – Zaista Vas molim za razumijevanje, jer činjenica jest da osim što je u mene zaljubljen već godinama, sad je već i opsjednut sa mnom… Ljubav je s moje strane neuzvraćena. U tome vjerojatno i je problem. Ipak nadao sam se da će ga to s vremenom proći i da će popustiti ako ne reagiram, ali nažalost sve je gore. Rekao je i kako nikada ne demantira članke o sebi i zamolio je da se ne podržava ovo sustavno maltretiranje i naglasio je kako je poduzeo i određene pravne mjere.

– Sustavno napada sve ljude, suradnike, moju obitelj, apsolutno sve i svakoga što ima veze sa mnom. Ja sam potražio i pravnu zaštitu, a do tad Vas zaista najljubaznije molim za razumijevanje – poručio je Grubnić. Ciganović je odlučio odgovoriti i na Instagramu je napisao Grubniću kako se nada da mu je tužbu sastavljao netko pismeniji od njega jer “samnom” se piše odvojeno.

Ubrzo iza toga Grubnić objavljuje prijedlog koji je njegov odvjetnik sastavio u tužbi i napisao je: – Predlažem da tuženik plati 500 dnevnica državi, ne meni osobno, meni ne treba novac, ali tražimo da na kaznenom sudu plati kaznu.

Facebook Komentari