Bilić: Nije isto kao s Hrvatskom, ali jednako sam ponosan

Bivši hrvatski izbornik, sada trener West Bromwich Albiona, Slaven Bilić opisao je posljednje trenutke utakmice protiv QPR-a.

U posljednjem kolu njegov WBA je osvojio samo bod, ali nije mu ni trebalo više jer je na drugoj utakmici Barnsley iznenađujuće slavio protiv Brentforda 2:1 postigavši drugi gol u završnici dvoboja.

– Ne trebamo pobijediti, ne trebamo pobijediti, vikao je Bilić u završnici utakmice na svoje igrače.

– Rekao sam igračima ujutro prije utakmice da ćemo poslati Kylea Bartleya u napad u posljednjih 15 minuta ako nam se rezultat neće svidjeti. A onda su mi rekli da je na drugoj utakmici 1-1 i pitao sam se da li da krenemo u napad. Nismo se mogli pouzdati da Brentford neće zabiti i zato smo htjeli pobijediti. Kreirali smo šanse i nije izgledalo kao da smo u opasnosti. No onda je Barnsley zabio i rekao sam igračima da se vrate natrag i čuvaju rezultat, opisao je Bilić napete trenutke.

– Jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri. Vodio sam Hrvatsku, svoju državu, šest godina i mislio sam da, bez obzira na klub, nikad se ništa neće moći usporediti s time. Nije isto, ali osjećam se ponosno kao tada, zaključio je Bilić, piše HRT.

Facebook Komentari