Lokasova cura pobjegla u Trogir iz potresom razrušenog stana

Bivša Miss turizma Jelena Katarina Kapa (27) Trogiru je snimila kampanju za brend Duchess Snježane Mehun. Pozirala je na jahti Frauscher od pola milijuna eura. U kampanji sudjeluje i Snježanin sin Dino, ‘sales manager’ kompanije. Jelenu je učio upravljati brodom, a ona kaže da je osjećaj neopisiv, pišu 24sata.

– U Trogiru sam već mjesec dana s obzirom na situaciju s korona virusom i potresima u Zagrebu. Nama je baš dosta stradao stan u Zagrebu tako da su se svi manji potresi pošteno osjetili – kaže Jelena. Ona i dečko Joško Lokas (48) bili su u stanu kad je Zagreb pogodio potres.

– To je bilo šokantno. Prvi put sam se našla u situaciji u kojoj nisam znala što se događa. Sretna sam što smo bili zajedno i Joško je ishendlao situaciju i na vrijeme smo izašli van. Zgrada je dosta stradala u potresu, ali najbitnije je da smo živi i zdravi – rekla je Jelena.

Zbog svega je odlučila doći u rodni Trogir gdje je posljednjih mjesec dana. Ondje uživa s obitelji, sunča se, kupa i na plaži čita knjige. Lokas je povremeno posjećuje, a kako Jelena kaže nedostaje joj.

– Naravno da mi nedostaje, ali moramo se prilagoditi situaciji. Nismo dugo razdvojeni, možda dva tjedna. Očekujem ga uskoro – zaključila je Jelena.

Facebook Komentari