Kojići se opraštaju od Kebina strica, Seve se zabavlja u Splitu

Kebin stric, Rajko Kojić, preminuo je od posljedica korona virusa u Beogradu, rekla nam je udovica Dragana. Obitelj Kojić, Dragan (59), supruga Olja i sin Igor (32) bili su na sprovodu. Severina Kojić (48) nije bila uz njih. Rajko Kojić je bio Severini na vjenčanju u Beogradu, pišu 24sata.

Seve je u Splitu već dva tjedna, razdvojena od još zakonitog supruga Igora tri mjeseca. Otkako se u travnju vratila iz Beograda u Zagreb, nije se vidjela s njim. U Beogradu je zbog pandemije korona virusa mjesec dana provela kod obitelji Kojić. Tad su se navodno posvađali, nakon čega je odjurila u Zagreb. Potom je otišla u Split. U nedjelju se naslikavala s prijateljicama na Rivi. Fotografiju je objavila na društvenoj mreži i napisala “Sex i grad po splitski”.

– Ne vjerujem ni da Severina zna da je Kebin stric Rajko umro. Ona i Igor razdvojeni su već tri mjeseca. Ne znam jesu li se rastali – rekla nam je Rajkova supruga Dragana.

S Rajkom smo razgovarali prije pet godina, kad je Severinina sestra Zdenka Žunić iz Turnja prozvala pjevačicu zbog “srpske svadbe”. Zdenka je tad izjavila kako nije bila na Sevinoj svadbi u Beogradu “iz pijeteta prema hrvatskim braniteljima”. Sestre ne razgovaraju godinama. Zdenka je Severini poslala “čestitku” u kojoj je napisala da “sestra ne prepoznaje sestru jer se udala za Srbina”. Rajko Kojić je tad rekao da ne razumije Zdenku.

– Niti je Igor niti Dragan bio u ratu. Na svadbi je bila cijela Kebina rodbina, pa i majka Dobrija, za koju se pisalo da ne voli Severinu – rekao je tad Rajko.

Uz Rajka Kojića jako je bila vezana i Kebina kći Ina (22), koju on ne želi priznati. Keba je stricu Rajku branio da se viđa s Inom. Kako tvrde upućeni, bio je ljut na strica kad se htio upoznati s Inom.

Facebook Komentari