Kim je imala aferu, Kanye je za to saznao i sada traži razvod

Američki reper i glazbeni producent Kanye West (43) navodno želi okončati brak s reality zvijezdom Kim Kardashian West (39), piše Mirror. Glazbenik je unio nemir u slavnu obitelj Kardashian nakon što je na prvom predizbornom skupu u kampanji ovih dana otkrio kako je Kim htjela pobaciti prvo dijete, pišu 24sata.

– Skoro sam ubio svoju kćer. Kim je plakala mjesec, dva, tri i onda smo pričali o tome da ne rodi. Držale je pilule u ruci – govorio je Kanye i plakao.

Ispričao je i kako je Kim zvala doktore da ga zatvore u razne ustanove i uspoređivao je svoj život s hororom ‘Get Out’ iz 2017. godine. S druge strane, oni koji su vjerno pratili epizode serije ‘Keeping Up with the Kardashians’ znaju da su slavne sestre, a pogotovo Kim, bile zabrinute oko reperova zdravlja, ali su i komentirale kako možda ima ozbiljan bipolarni poremećaj.

Prije četiri godine pjevač je hitno završio na psihijatriji i otada je povremeno pio lijekove. Kim je u više navrata rekla kako ga tablete mijenjaju i da ih zato ne pije redovito.

Kim se, sudeći prema reperovim izjava objavljenim na Twitteru koje je u međuvremenu obrisao, nalazila s reperom Meekom Millom u hotelu. Navodno su razgovarali o reformi sudstva, koju Kim želi provesti, ali u tu priču Kanye očito ne vjeruje već se želi rastati.

Američki mediji pokušali su doći do Kim i do njenih odvjetnika, ali ona je odlučila ništa ne komentirati oko ovog slučaja. S druge strane, njeni je pratitelji preklinju na društvenim mrežama da im otkrije sve što se dogodilo jer su uznemireni. Kim i Kanye jedan od najmoćnijih parova u svijetu showbiza već nekoliko godina.

Golupčići su se vjenčali 2014. godine u Parizu, a imaju četvero djece. Djevojčicu North (7) i sina Sainta (4) rodila je Kim, a kćer Chicago (2) i dječaka Psalma (1) surogat majka.

Facebook Komentari