1.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Kažu: Nije te vrijedan, no znate li prepoznati muškarca koji jest?

Kažu: Nije te vrijedan, no znate li prepoznati muškarca koji jest?

Koliko ste puta od starije i iskusnije žene, ili muškarca, čule primjedbu: ‘Pusti, on te nije vrijedan’? Čak i ako vam se muškarac jako sviđa i možda biste se bili spremni i vezati, vrijedi se zapitati je li on zaista vrijedan vašeg vremena, energije koju ćete uložiti u odnos i ljubav, prenose 24sata.

Stručnjaci kažu kako postoje znakovi koji ukazuju na to da bi muškarac mogao biti partner koji zna cijeniti ženu, samo ih na vrijeme treba prepoznati. Evo tek nekoliko njih o kojima biste trebali povesti računa prije nego stvari postanu ozbiljne:

Kako znati je li on zaista vrijedan vašeg vremena?

1. Ako vidite da se trudi da se uz njega osjećate posebno i čini više nego što čini u odnosu s drugim ljudima, čime pokazuje da misli da zaslužujete najbolje.

2. Gleda u vas kao da ste najdivnija osoba koju je ikada upoznao. Možda možete prepoznati da ga čini sretnim kad se pojavite u njegovoj blizini.

3. Ako je u suštini vrlo ljubazna osoba koja sa svima prijateljski komunicira i na isti se način ophodi s vama.

4. On ne poštuje samo vas, već poštuje sve žene i to im nastoji pokazati. Vjeruje u jednakost.

5. Što god govorite, on pažljivo sluša. Vaše riječi su mu prvi prioritet. Sjeća se svega što ste rekli.

6. On se ne ustručava pokazati svoju naklonost i divljenje prema vama. Može i pred drugima otvoreno pokazati svoje zanimanje za vas i reći vam koliko vas voli.

7. Učinit će sve što može da ljudi oko vas shvate da je on samo vaš. Čak i ako druge žene pokušaju koketirati s njim, on ne pokazuje interes za njih.

8. Pokazuje vam da mu je važno da se trudi oko vas.

9. Uvijek će vas podržati i hrabriti kad je to potrebno, prenosi portal Pinkvilla.

Najnovije

Još iz rubrike