Hoće li je možda neki Hrvat pokušati zavesti: Najljepša voditeljica svijeta više nema dečka!

Najljepša voditeljica svijeta Diletta Leotta i boksač Daniele Scradina više nisu zajedno. Donose to jutros talijanski portali koji se pozivaju na informacije urednika magazina Nuovo Riccarda Signorettija, piše Večernji.

Istu je informaciju u međuvremenu objavio i tjednik Chi, dok Leotta i Scardina o svemu zasad šute. Leottu su u međuvremenu paparazzi uhvatili na večeri s legendarnim napadačem Milana Zlatanom Ibrahimovićem, no čini se da je u pitanju bilo ipak samo obično prijateljsko druženje budući da posljednjih dana zajedno snimali reklamu.

Leotta i Scardina prohodali su prije točno godinu dana, a par je upoznao čuveni milanski reper Gué Pequeno. Leotta i Scardina često su na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, međutim talijanski su novinari primijetili da i toga u zadnje vrijeme više nema.

Pa ako je točno da više nisu u vezi, Leotti udvarača zasigurno neće nedostajati, a možda sreću okuša i kakav Hrvat s prebivalištem u susjednoj nam državi. Inače, Leottu na Instagramu prate brojni slavni sportaši, što i ne čudi budući da je prirodom posla s njima u svakodnevnom kontaktu.

Zanimljivost kaže da je strastvena navijačica Catanije. Naglasila je svojedobno i to da joj je najveći idol među nogometašima oduvijek bio Giuseppe Mascara, omaleni napadač koji je nekoć briljirao u dresu tog kluba. Leotta je inače diplomirana pravnica, trenutačno radi na platformi DAZN, a na Instagramu je u ovome trenutku prati gotovo sedam milijuna ljudi.

Facebook Komentari