Sve je krenulo na Zrću: Ćorluka i Franka slave drugu godišnjicu

Pjevačica Franka Batelić (28) i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (34) vjenčali su se prije dvije godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama u Istri, pišu 24sata.

Tim povodom objavila je crno-bijelu fotografiju s vjenčanja i suprugu posvetila opis ‘Dvije godine i jedno malo srce poslije…Sve znaš!’. Istu fotografiju objavio je i Vedran i zaželio joj sretnu godišnjicu i poručio da ju voli.

I dok sada uživaju u društvu svog sinčića Viktora, prije dvije godine su na današnji dan tulumarili u vili Meneghetti. Imanje se prostire na 120.000 četvornih metara, a vrijednost vile procjenjuje se na više od 28 milijuna kuna. Ima 25 smještajnih jedinica, tri bazena, wellness, maslinik i vinariju.

Gosti su na slavlju nepce zasladili istarskim specijalitetima, a na pozornici ih je zabavljao Tony Cetinski (51) i bend Živa Legenda. Mladenci su prvi ples otplesali na pjesmu ‘Prije sna’ Olivera Dragojevića.

Nogometaš i pjevačica upoznali su se prije osam godina na Zrću, a nakon toga su uspješno održavali vezu na daljinu. To je ljeto za Ćorluku bila prekretnica u karijeri. Nakon što je pet godina igrao u Engleskoj, pristao je na transfer u moskovski Lokomotiv. Prije nego što je otišao u rusku prijestolnicu, dobio je nekoliko tjedana odmora pa je obišao i Zrće.

Zabaviti se došla i Franka, koja se netom bila vratila sa školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Dospjeli su u zajedničko društvo i naposljetku se zaljubili.

– To što imamo Franka i ja, to je samo naše. Ne želim komentirati privatni život – rekao je Ćorluka ubrzo nakon što su u javnost ‘procurile’ fotografije njihova druženja na Zrću. Ljetu je došlo kraj, ali par nije htio prekinuti zbog toga što Vedran ide u Moskvu pa su se odlučili za vezu na daljinu.

– Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza – rekla je Franka tada i ‘pogodila’. Nakon toga stalno su se viđali i svima dali do znanja da se između njih rodilo nešto posebno. Nakon što je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. osvojio srebro, oženio se ženom svog života, a u braku im cvjetaju ruže.

Facebook Komentari