Psihijatar o Macanovom ekscesu na HRT-u: Uistinu me interesira hoće li se na infantilni, rabijatni i uvredljivi ispad oglasiti i Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ)

Poznati psihijatar Herman Vukušić osvrnuo se na odlazak komunikacijskog stručnjaka Krešimira Macana iz Otvorenog HRT-a i vrijeđanje nove saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto.

“ŠTO ĆE O MACANU REĆI NJEGOVO STRUKOVNO UDRUŽENJE?

Uistinu me interesira hoće li se na infantilni, rabijatni i uvredljivi ispad Krešimira Macana u večerašnjoj emisiji “Otvoreno”, gdje je Karolinu Vidović Krišto nazvao “spodobom” i mahnito izjurio iz studija, oglasiti i Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ)?

Krešimir Macan bivši je zamjenik predsjednika te krovne organizacije PR stručnjaka u Hrvatskoj i živo me zanima je li njegovo večerašnje ponašanje bilo u skladu sa etičkim, moralnim i profesionalnim kodeksima ponašanja te udruge?

Ili će vrh HUOJ-a prešutjeti ovaj seksistički ispad svojeg bivšeg visokog dužnosnika kao što i #spasime ignorira divljanje Vojka Obersnela nad Ivonom Milinović?

O javno demonstriranom kućnom odgoju i stupnju emotivne zrelosti Krešimira Macana da i ne govorimo…Takva #spodoba ne zaslužuje biti na karikaturama, a kamoli u javnim medijima”, napisao je Vukušić na svom fb-u.

Bivši ravnatelj HRT-a Kovačić o Macanu: Oni koji se služe takvim riječima na javnoj televiziji morali bi znati što izgovaraju

Macan se ne misli ispričati Karolini Vidović Krišto: Moram priznati da je postala novi Željko Glasnović u Saboru

VIDEO Žestoko Otvoreno HRT-a: Macan napustio studio i gošću nazvao spodobom

Ivan Račan nakon što je Macan demonstrativno napustio Otvoreno HRT-a: Uh. Krešo nisi trebao otići

Facebook Komentari