HDZ-ovci u Mostaru zarazili se na svadbi s preko 300 uzvanika

Kroz formulaciju o korumpiranim političarima u BiH, Sjedinjene Američke Države su još početkom prošle godine poslali jasan signal da za američku stranu Dragan Čović nije igrač za budućnost

Kako piše portal Hercegovina.info, korona virus u Bosni i Hercegovini vratio se u središnjicu HDZ-a u Mostaru i to na svadbi. Ostala je upamćena izjava ravnatelja mostarske bolnice Ante Kvesića kako im je korona ‘ušla straga’, a on je bio na popisu uzvanika sa još nekoliko bivših djelatnika i trenutnih voditelja odjela u SKB Mostar.

Šef tamošnjeg HDZ-a Dragan Čović pozitivan je na korona virus, kao i županijski premijer Nevenko Herceg, a to nisu ‘zaradili’ na nekom sastanku već na jednoj svadbi u Mostaru koja se održala prošli vikend i imala je preko 300 uzvanika. Tamo je na snazi preporuka HDZ-ova ministra Vjekoslava Mandića da u zatvorenom ne smije biti preko 100 uzvanika, pišu 24sata.

A kako govori popis uzvanika sa spomenute svadbe, tamo su za stolom sa Čovićem sjedili i generalni direktor Elektroprivrede Marinko Gilja, predsjednik uprave HT Eronet Vilim Primorac, direktno Pošte Mate Rupčić itd. Na popisu je bio i svježe izabrani saborski zastupnik Nevenko Barbarić te ravnatelj Civilne zaštite HNŽ-a Eugen Ćubela.

Za neke pravila, kako tvrdi Hercegovina.info, očito ne vrijede te su na spomenutoj svadbi bila planirana 43 okrugla stola, a to je mnogo više od dopuštenih 100 ljudi. Na popisu je bilo i dosta ljudi iz medicinskog sustava što je zabrinjavajuće jer u Mostaru raste broj zaraženih, a bilo bi veoma loše da virus uđe u zdravstveni sustav.

Facebook Komentari