Škoro o Milanoviću: Sigurno nije ono što naša Hrvatska zaslužuje; Pokazuje gorčinu, bahatost i prijezir prema instituciji

Miroslav Škoro o nedolasku Zorana Milanovića na konstituirajuću sjednicu Sabora:

“Predsjednik Milanović svakako je predsjednik s karakterom, samo što taj karakter nitko ne može protumačiti kao pozitivnu pojavu. Odbijanjem dolaska na prvu sjednicu Hrvatskoga sabora, koju je sam i sazvao, pokazuje gorčinu, bahatost i prijezir prema instituciji koju čine predstavnici naroda.

Predsjednik ne poštuje institucije hrvatske države koje svima trebaju na ponos, obezvrjeđuje ih radi vlastitog ega, namjerno ih srozava samo zato što to može. Istovremeno, puna su mu usta parlamentarne demokracije i želje da se predsjednik bira u Saboru. Istom tom Hrvatskom saboru do kojeg on ne drži.

Nikada prije nije viđeno da predsjednik ili predsjednica odbiju doći i to bez ikakvog valjanog razloga. Možemo stoga pretpostaviti da je ova odluka još jedan Milanovićev izraz želje da po svaku cijenu bude poseban, ali građani RH od toga nemaju baš nikakve koristi, naprotiv. Predsjednik kojeg ne interesiraju izbori, zatim ga ne zanima ni Sabor, da ne nabrajam dalje njegove brojne hirove, sigurno nije ono što naša Hrvatska zaslužuje”, napisao je Škoro na fb-u.

Milanović o nedolasku u Sabor: Veeelika pusa svim hejterima. Najveća pusa lažnim analitičarima, redom osobno ugrađenim u sitne poslovne aranžmane s vlašću

Facebook Komentari