Rozgu je u karanteni opsjedao fan: Bilo me je strah i po danu

To su bila najduža četiri mjeseca u mojem životu. Jako sam uzbuđena i sretna, puno je emocija pomiješanih u mojoj glavi, rekla je pjevačica Jelena Rozga (42) u razgovoru za RTL Exkluziv. Naime, Splićanka je imala prvi koncert nakon što to nekoliko mjeseci nije bilo moguće zbog pandemije korona virusa.

Ali nije gubila vrijeme niti u izolaciji. Za svoje obožavatelje u karanteni je pripremala online koncerte. Bila je u rodnom Splitu, a pohvalila se kako je uživala u maminoj kuhinji. Družila se s obitelji, no priznaje kako je neko vrijeme bila u velikom strahu. Jelenu je u karanteni opsjedao nepoznati obožavatelj, pišu 24sata.

– Bilo me strah čak i po danu. Morala sam izaći kako bih prošetala psa, nije mi bilo svejedno. Samo sam se okretala oko sebe. Pa tko voli živjeti u strahu, trčati prema liftu i slično? Grozan osjećaj – ispričala je pjevačica koja je prije nekoliko godina doživjela jednaku situaciju. Tada ju je opsjedao jedan splitski poštar, zbog čega je potražila i pomoć policije.

Rozga tvrdi kako na ljubavnom planu nema ništa novo, a trenutačno je posvećena karijeri. Čekaju je brojni odlasci u studio i snimanje pjesama. Osvrnula se i na prošle hitove te priznaje kako jednu pjesmu, da može vratiti vrijeme, nikada ne bi otpjevala.

– Ta pjesma o kojoj pričam zove se ‘Obožavam’. Ništa se bitno nije promijenilo, ali moglo je biti bez nje – kaže Jelena.

O odmoru trenutačno ne razmišlja, jer, kako kaže, odmorila se za vrijeme karantene.

Facebook Komentari