Problemi sa šminkom ljeti: Evo kako da šminka što duže traje

Dakle, ako vam je potrebna pomoć da vam šminka ostane besprijekorna ovog ljeta, ovo su neki savjeti kako to postići:

Ako želite lice bez sjaja prvo trebate lice pripremiti. Nemojte samo nanositi mnoštvo šminke bez da vaša koža bude spremna za to, pišu 24sata.

Stoga pravilno koristite piling proizvode. Kombinirajući glikolnu kiselinu i enzimsku tehnologiju, uljepšat će vam kožu, očistiti pore i ukloniti mrtve stanice. Zatim, nanesite hidratizirajuću kremu, ali odlučite se za laganu formulu bez ulja tijekom ljetnih mjeseci. Ako možete, izaberite onu sa zaštitnim faktorom kako biste bili uvijek zaštićeni i od sunčevih štetnih zraka.

I kao posljednji korak prije stavljanja šminke, nanesite primer.

Sada nije vrijeme za teške baze.

Stoga, umjesto vaše uobičajene baze, pokušajte staviti samo korektor, kako biste prekrili nedostatke ostavljajući da ostatak vaše kože diše.

I preskočite bilo što sa sjajem jer će to samo uzrokovati vruć i znojan izgled koji pokušavamo izbjeći.

Za pravilno nanošenje šminke potrebni su i kvalitetni kistovi. Koristite sintetičke kistove za nanošenje hidratantnih krema i primijetiti ćete da tako krema traje duže i sprečava masan izgled.

Svatko izgleda bolje kada doda malo topline svojoj boji kože, a zlatni ten može učiniti i čuda za naše samopouzdanje.

Dodajte vašoj koži fluorescentni sjaj koji će vaš ten učiniti nijansom ili dvije tamnijim.

Bez obzira na to je li vam vruće ili idete na putovanje ili na more, ovog ljeta, umjesto svoje uobičajene maskare koristite vodootpornu verziju.

T-zona je izraz je poznat svakoj ženi, a riječ je o području oko usana, brade, nosa i čela, koje je najčešće mnogo masniji od ostatka lica. Ova zona predstavlja problem i zimi, a u ljetnim mjesecima još je naglašeniji.

Kako bi se riješili ovog neželjenog sjaja koristite puder u kamenu za uklanjanje viška ulja, prenosi Daily Mail.

Facebook Komentari