Nicki Minaj pozirala u bikiniju i potvrdila šuškanja: Trudna sam

Američka reperica Nicki Minaj (37) otkrila je na društvenim mrežama kako očekuje prvo dijete. Iako su o tome mnogi nagađali i uspoređivali nedavne fotografije koje je objavljivala na Instagramu s onima od samo nekoliko mjeseci ranije, nisu bili u potpunosti sigurni, pišu 24sata.

Ona im nikad ništa nije ni potvrdila ni negirala. Sada im se buduća mama pohvalila tako što je klečeći pozirala u bikiniju s raskošnim detaljima, a cijelo se vrijeme držala za trbuščić.

S opisom nije puno komplicirala već je samo napisala ‘trudnica’ i ostavila emotikon srca. Stavila je i žutu kovrčavu periku i nanijela upečatljivu šminku te se smijala kameri.

Fotografije su nastale kada je Nicki snimala spot za pjesmu ‘Trollz’, u kojem je uglavnom bila bez grudnjaka, a bradavice je pokrila zvijezdama.

Pratitelji su je nedavno zadirkivali i upitali povraća li i ona ujutro, a pjevačici nije trebalo dugo da odgovori, ali ih tim odgovorom još više zbunila pa i dalje nisu znali radi li se o trudnoći ili ne.

– Ne povraćam. Ali muka mi i je piškim bez prestanka. O moj Bože, što mislite da mi je? Smiješno – napisala je.

Podsjetimo, pjevačica je započela vezu s kontroverznim producentom Kennethom Pettyjem (42) krajem 2018. godine. Petty ima mračnu prošlost koja uključuje zatvorske kazne zbog pokušaja silovanja 16-godišnjakinje te ubojstva bez predumišljaja, a od 2013. je na slobodi. Vjenčali su se u tajnosti u listopadu prošle godine, a vjenčano prstenje platili su čak sedam milijuna dolara. Riječ je o skupocjenim dijamantima u koje su se, ističu, zaljubili na prvi pogled.

Share This Article