Krah braka: Anđelka se odselila iz obiteljske kuće, sa suprugom je dogovorila detalje razvoda

Prije nešto manje od mjesec dana odjeknula je vijest kako je navodno došao kraj između glumice Anđelke Prpić (35) i Darija Prpića. Za Avaz.ba vijest je otkrio izvor blizak paru. Ona im je tada poručila kako na to nema nikakav komentar. Nije željela iznositi što se događalo u njihova četiri zida.

Srpski Blic piše kako je par početkom godine navodno imao razgovor u kojem su odlučili kako je jedino rješenje razvod, jer je u njihovom braku u jednom trenu došlo do zasićenja.

– Presudan trenutak u njihovom braku bio je taj da su se emocije poslije dugog niza godina ugasile. Svatko je želio nastaviti put i započeti novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Iznijeli su svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli. Brzo su uslijedili dogovori o brakorazvodnoj parnici i o drugim detaljima – ispričao je izvor blizak paru za Blic.

Anđelka i Dario u braku su dobili sina Jakšu (7). Prije nekoliko mjeseci glumica je za portal Glossy iskreno priznala kako su joj najveća podrška u životu upravo sin i suprug, prenose 24sata.

– Za vrijeme braka su kupili stan koji su imali u planu iznajmljivati. Dogovorili su se kako će ona sa sinom živjeti tamo, a Dario će ostati u kući na Zvezdari. Dogovorili su se da će Jakša sedam dana biti kod njega, a narednih sedam dana kod nje. Zbog djeteta su odlučili kako će ostati u korektnim odnosima – dodao je izvor. Blic piše kako su kontaktirali Anđelku da potvrdi informacije, ali nije odgovarala na pozive, niti je prethodnih nekoliko tjedana htjela u javnosti pričati o ovom razdoblju.

Podsjetimo, Anđelka i Dario u braku su od 2011. Prpić je javnosti poznata po ulozi u seriji ‘Andrija i Anđelka’ i predstavi ‘Šta me snađe?’.

Facebook Komentari