Kate oduševila novom frizurom i stylingom, no pale su i kritike: Pa njoj su uvijek otvorena usta

Nakon pauze zbog korona pandemije, princ William (38) i supruga Kate (38) objavili su na Instagramu da su se vratili svojim poslovima. Kate je nastupila na BBC-u gdje je govorila o novom projektu na kojem radi upravo uz pomoć ove tv-postaje. Riječ je o internetskoj platformi uz koju će roditelji razvijati komunikacijske i jezične vještine svoje djece, pišu 24sata.

Korisni projekt pod imenom ‘Tiny Happy People’ pao je u drugi plan na društvenim mrežama, na kojima su svi komentirali njezinu 3.900 kuna vrijednu haljinu na točkice dizajnerice Emilie Wickstead. Također, svi su primijetili da je Kate posvijetlila kosu i promijenila frizuru, te pustila duge šiške.

Dok su jedni bili oduševljeni i pisali da je Kate ‘divna i šarmantna’, nije prošlo ni bez zamjerki, pa se našlo i nekoliko zajedljivih komentara:

– Opet su joj usta širom otvorena, to je zbilja ružno. Te geste su jako ružne, ne mogu to gledati. Zašto Kate netko ne upozori na to – pitali su se korisnici Instagrama na kojem Kate i William objavljuju novosti iz svog poslovnog i privatnog života.

Facebook Komentari