Kanye u suzama ispričao kako je Kim htjela pobaciti dijete

Osebujni reper i glazbeni producent Kanye West (43) najavio je da će se 2020. kandidirati za američkog predsjednika, zatim je od te ideje odustao, da bi se na kraju predomislio te se ipak otisnuo u političke vode, pišu 24sata.

Pojavio se West na svom prvom predizbornom skupu u kampanji u North Charlestonu, a cijeli event bio je očekivano bizarne prirode. Kanye se pojavio u prsluku otpornom na metke, a na glavi je simbolično izbrijao brojku aktualne godine.

– Boli me briga hoću li dobiti na izborima ili ne. Pred Guccijevim trgovinama stoje gladni ljudi, meni je stalo do takvih stvari. Ja sam u službi Boga – ispričao je svojim simpatizerima, a posebno se uhvatio teme abortusa pa je tako u suzama ispričao kako je prije sedam godina Kim u ruci držala pilule za abortus, ali Bog se ispriječio i dao im snagu da imaju dijete.

Govorio je reper i o tome kako se želi naći s Georgom Sorosem i Markom Zuckerbergom, a njegovu aktualnu kampanju mnogi povezuju s bipolarnim poremećajem od kojeg Kanye boluje, o čemu je ranije otvoreno pričao. Njegova obitelj navodno je vrlo zabrinuta za fazu u kojoj se West trenutačno nalazi, piše TMZ, a glazbenik je, čini se, prekrižio Donalda Trumpa i shvatio da samo on može učiniti stvari boljima u SAD-u.

Facebook Komentari