Drama u Bjelovaru: Prijetio da će skočiti s dimnjaka visokog 30 metara

Već dva sata traje drama u Bjelovaru. Naime, muškarac se popeo na dimnjak visok 30 metara i prijeti da će se baciti, piše Večernji list.

Drama traje već dva sata, a na lokaciji se nalaze vatrogasci, policija i socijalna služba. Dimnjak na koji se popeo muškarac nalazi se na kotlovnici u Mihanovićevoj ulici u Bjelovaru, u strogom centru grada. Naime, ovaj dimnjak se nalazi u kompleksu zgrada Bjelovarčanima poznatim kao “crvene zgrade”.

Oko njega se nalazi oko 70 stanova. Nakon što su vatrogasci krenuli u spašavanje, muškarac je s dimnjaka sišao sam, a policija je ubrzo rastjerala sve prolaznike. Muškarca je odvezla Hitna pomoć, a policija je krenula za njima. Inače, riječ je o mlađem muškarcu koji ima oko 35 godina. Nije potvrđeno, ali po ponašanju bi se reklo da je muškarac bio u alkoholiziranom stanju. Neki od prisutnih tvrde da se radi o jednom od pacijenata Odjela za psihijatriju.

Portal Bjelovar.live izvještava da je mladić na vrhu dimnjaka bez ikakvog hlada proveo dva sata tijekom kojih je pjevao, vikao, pio pivo, pušio i cijelo vrijeme razgovarao na telefon. Na mjestu događaja bila je i socijalna služba koja je navodno jako dobro upoznata s mladićevom situacijom. Pregovore s njim vodio je Hamdija Mašinović, aktualni zamjenik načelnika PU bjelovarsko-bilogorske.

Facebook Komentari