Da bi bili sretni Blizancima treba dobar prijatelj, Vagi duga šetnja, a Lavu kreativan hobi

Astrologinja Rachel Lang smatra da svaki horoskopski znak ima nešto što ga čini sretnijim i zadovoljnijim. Ona pritom dijeli i savjete što točno od onoga što je za vas možete raditi, a da budete sretniji, piše Well+Good.

Ovan

– Pronađite sport koji vam se sviđa i savladajte novu vještinu do savršenstva – savjetuje Lang te dodaje da isprobate više različitih vrsta fizičke aktivnosti, od trčanja, bicikliranja do joge ili pilatesa.

– Ovan je vatreni znak, a njima je potrebna akcija i fizička aktivnost, inače se osjećaju kao da stoje na mjestu s viškom energije. Također vole biti najbolji pa im savladavanje nove vještine pruža osjećaj zadovoljstva – kaže.

Bik

Imaju izvrstan osjećaj za boju i stil. Oni znaju što je dobro, a nered narušava njihovo blagostanje.

– Posvetite se domu i učinite od njega oazu u kojoj ćete uživate – savjetuje astrologinja.

Blizanci

– Okružite se dobrim prijateljima koji vas inspiriraju, tjeraju na razmišljanje i spremni su razgovarati o svemu – savjetuje Lang.

– Vaš um je uvijek aktivan, a bilo bi dobro da imate nekoga za razgovor tko će vam pomoći posložiti vaše ideje i misli. Za vas su razgovori ključ sreće i dugog života. Imati mnogo prijatelja s različitim interesima pomaže vam pobuditi vašu znatiželju. Ne treba vam puno poznanstava ako ste introvert, već nekoliko dobrih, istinskih prijatelja – savjetuje Lang.

Rak

– Veliki ste zaljubljenici u hranu, a posebno je važno da jedete namirnice koje čuvaju zdravlje vaših crijeva – napominje Lang.

Postoji veza između vašeg uma, tijela i duha, a ta veza počinje i završava u trbuhu.

Lav

Istražite svoju kreativnu stranu. Čak i ako niste umjetnički tip, vaš ključ za jačanje raspoloženja je hobi koji vam omogućava da se izrazite. Za sreću su vam je potrebna i redovita doza vitamina D, a 15 minuta provedenih na suncu obasjat će vaš duh.

Djevica

– Pronađite način da se opustite. Čak i kada obavljate i najbezazlenije aktivnosti, vaš um radi – savjetuje Lang.

Pronađite način da smirite svoje misli i umom budete prisutni u sadašnjosti. Vrtlarenje, kuhanje ili slikanje su neki od načina na koji možete opustiti svoj živčani sustav.

Vaga

– U teškim vremenima okrećete se razgovorima, slatkišima i opuštanju. Međutim, vježbanje povećava endorfin i pomaže vam da se opustite nakon što ste potrošili malo energije – napominje Lang.

Vama najbolje pašu lagane aktivnosti poput joge ili šetnje. Opustit će vas, ali ćete se istovremeno osloboditi energije i time se lakše riješiti stresa – kaže.

Škorpion

– Seks kod vas budi energiju i pomaže vam da se upoznate sa svojom duhovnošću više nego kod drugih znakova – kaže Lang te dodaje da ako trenutno nemate namjeru povezivati se s drugima, pronađite druge tantričke neseksualne aktivnosti kako bi postigli slične ishode, poput joge ili pjevanja.

Strijelac

– Strijelac uvijek žudi za istraživanjem, a s obzirom na to da su putovanja stavljena na čekanje zbog pandemije, ‘odlutajte’ u prirodu i podignite raspoloženje – savjetuje Lang.

Jarac

Po prirodi ste radnici i bilo bi pametno kada bi svoj marljivi fokus usmjerili na aktivnosti na otvorenom poput vrtlarstva. Usrećit će vas bavljenje zdravim aktivnostima koje imaju svrhu i cilj.

Vodenjak

Vodenjaci imaju veliko srce i u potrazi su za boljim svijetom.

– Prosocijalne aktivnosti s altruističnim fokusom donijet će vam radost. Volontiranje ili pomaganje prijatelju daje vam osjećaj da ste potrebni i da imate svrhu – savjetuje Lang.

Riba

– U teškim vremenima stvaranje umjetnosti poput plesnih pokreta, pjevanja ili pisanja mogli bi vam pomoći da se osjećate bolje – savjetuje Lang, pišu 24sata.

Facebook Komentari