Suradnici ogorčeni: Dijelila je otkaze kad bismo išli na sprovod ili bili bolesni

Voditeljica Elle DeGeneres ponovno je na udaru kritika. Naime, iako je godinama mnogima bila omiljena voditeljica njezino ponašanje prema gositima i poslovnim suradnicima njeznim je obožavateljima ostavilo gorak okus u ustima, piše Večernji list.

Novi detalji o njezinom odnosu prema djelatnicima svakodnevno izlaze u javnost, a voditeljica jednostavno odbija komentirati cijelu situaciju. Više od deset bivših, ali i neki sadašnji suradnici stranim medijima su opisali kako je bilo raditi za Ellen. Kazali su kako je radno okruženje bilo puno omalovažavanja, straha, ali i rasizma. – Takve se situacije događaju gotovo uvijek kada se kamere ugase.

Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobomn, no u stvarnosti je grozna – kazao je jedan zaposlenik koji je htio ostati anoniman zbog straha od tužbe. Neki djelatnici otkrili su da je Ellen otkaze dijelila šakom i kapom. Otkaze bi dobili ako su išli na bolovanje, sprovode bliskih članova obitelji, a jedna osoba dobila je otkaz jer je objavila fotografiju iz ureda.

Jasna je bila i razlika u tretmanu suradnika koji su joj se svidjeli i one s kojima baš nije bila zadovoljna. Jedne je obasipala darovima i komplimentima, dok je druge ignorirala ili maltretirala. Obožavatelji su u šoku, jer se DeGeneres uvijek u javnosti predstavljala kao topla i pristupačna osoba.

Facebook Komentari