Rihanna unajmila luksuznu vilu: Mjesečno je plaća 2,7 mil. kuna

Čini se kako pjevačica Rihanna (32) ne štedi. Više od godinu dana provela je u Londonu radeći na novom albumu, a sad se ‘prebacila’ u Ameriku. Boravi u golemoj vili, koja nije u njezinom vlasništvu, pišu strani mediji. Unajmila je luksuznu vilu u blizini mora u poznatom ljetovalištu Hamptons na Floridi, pišu 24sata.

Mjesečni najam ove vile je 415.000 dolara, odnosno 2,7 milijuna kuna. Rihanna uživa u pet spavaćih soba, šest kupaonica, a na raspolaganju joj je i privatni bazen. Sve je luksuzno opremljeno.

Pjevačica se može poslužiti i skuterima za vodu te brodom ako želi negdje otići. Privatnost joj je zagarantirana jer nema bližih susjeda i vila je većinom okružena morem. Vila se proteže na 826 kvadratnih metara.

Iako se Rihanna sad vratila u Ameriku, kaže kako joj je bilo predivno u Londonu. Kako saznaju strani mediji, Rihanna će odmarati u poznatom ljetovalištu sve do rujna, kad će otići u Malibu.

Ova vila je ugostila i poznate Kardashianke, Kourtney (41) i Kim (39) tijekom ljeta 2014. godine.

Pjevačica si bez ustručavanja može priuštiti boravak od nekoliko mjeseci u ovakvoj skupocjenoj vili. Nedavno je osvanula na trećem mjestu liste najbogatijih glazbenika Sunday Timesa. Njezino bogatstvo procijenjeno je na vrtoglave 4,2 milijarde kuna. Osim glazbe koju stvara, za njezin debeli bankovni račun zaslužno je i partnerstvo s francuskim luksuznim brendom LVMH te linija seksepilnog donjeg rublja koju je lansirala pod nazivom ‘Savage x Fenty’.

Prošle godine je zauzela prvo mjesto Forbesove liste najbogatijih žena u glazbenoj industriji.

Facebook Komentari