Junak u Drugoj HNL, Sinj gori: Najsretniji sam trener kod nas, a i šire, Hvala Maliganima

NK Junak Sinj ušao je u Drugu HNL nakon dvije pobjede protiv Marsonije, a Sinj je – izgorio!

Atmosfera je bila nevjerojatna još uoči drugog susreta koji se igrao u Sinju. Preko tri stotine Maligana u korteu je uz pjesmu i bakljadu stiglo na stadion, prema najavama, a na stadionu? Mjera se pridržavalo, gledatelja je bilo manje, ali atmosfera – i dalje fantastična.

S jedne strane Maligani, a na drugoj strani navijači Marsonije. Bilo ih je nekoliko desetaka, a unatoč minusu iz prve utakmice 2-0 došli su i itekako podržali svoju momčad.

Potrudili su se i domaćini, koji su uz nogometni program ponudili i sinjske mažoretkinje i gradsku glazbu.

U 80. minuti jedini gol na uzvratnoj utakmici zabio je Stipe Barać, a potom je krenula pjesma Tomislava Ivčića – ‘Večeras je naša fešta’. Sinjani su poludjeli, sreća i ljubav sijale su na sve strane, a trener Stipe Grčić nije mogao sakriti oduševljenje:

– Sigurno sam najsretniji trener, ne samo u Hrvatskoj nego i šire. U prvom redu sve čestitke isključivo idu mojim igračima koji su u ove dvije utakmice pokazali pravu borbenost i kako se brane boje kluba. Naravno veliko hvala našim Maliganima i svim navijačima koji su stvorili odličnu atmosferu.

Hvala i Upravi i svim suradnicima na podršci. Sada se želimo što bolje pripremiti za Drugu ligu kako bi na pravi način prezentirali Sinj i Cetinsku krajinu – rekao je Grčić nakon utakmice, prenosi Slobodna Dalmacija.

Junak je na povratak u Drugu ligu čekao sedam godina, a dobio ga je na – 104. rođendan kluba.

Facebook Komentari